Akupunktur som acne behandling

Vil du prøve alternativ medicin til behandling af acne? Prøv en alternativ metode igennem akupunktur behandling imod acne. Denne behandling bliver nomalt anbefalet til patienter som ikke vil modtage laserbehandling eller medicin.

Der er to typer af akupunktur behandling til behandling af acne; elektro akupunktur og øre akupunktur. En fordel ved at prøve akupunktur til at behandle acne er at det meget sjældent har nogle sideeffekter hvis man sammenligner med normal medicin som kan være slemt imod patientens hud.

Før en licenseret praktiserende læge udfører akupunkturen, så vil du blive spurgt om nogle spørgsmål omkring din acne tilstand for at kunne vurdere niveauet af din acne. Så vil de observere på din tunge, da den er et vindue til dit interne kropskemi. De vil også tjekke din puls.

Efter den initielle vurdering er blevet lavet, så vil den licenserede akupunktør starte behandlingen ved at indsætte nåle i din hud. Akupunktur nål er anderledes fra kanyle nåle da disse nåle er skabt til at penetrere huden. Når nålene bliver placeret, så vil akupunktøren bilde huden ind at det kun oplever pres på huden istedet for at tro at en lille nål er blevet indsat i huden.

Efter akupunktur acne behandlingen, så vil den licenserede akupunktør anbefale medicin som inkluderer forskellige typer af urter som skal koges og drikkes som te. Nogle af de licenserede akupunktører har allerede kapsel-piller som er lavet af disse urter, og ved at indtage denne pille, så kan du undgå at drikke en te som ofte kan være ret bitter.

Akupunktur er en gammel kinesim, meget lig akkupressur.

Baggrund

Tags: acne, akupunktur, behandling, hudbehandling, akupunktør, laserbehandling

Referer denne artikel:

APA style: (20 Jan 2010). Akupunktur som acne behandling fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-som-acne-behandling-46/

Harvard style: (2010) Akupunktur som acne behandling [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-som-acne-behandling-46/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "Akupunktur som acne behandling" Samling af fag-artikler 20 Jan 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-som-acne-behandling-46/>