////

Alt det du skal vide om kinesiotape

I denne artikel, vil vi gennemgå de grundlæggende formål med kinesiotape - en slags super elastisk sportstape, der anvendes til smertelindring i forbindelse med muskelskader.

Hvad er kinesiotape

Kinesiotape er en sportstape, der bruges på muskler efter en skade for at mindske smerter og forhindre yderligere skade for en muskelgruppe. Tapen yder ekstra støtte til de skadede muskler, samtidig med at den giver mulighed for en langt større vifte af bevægelser. Kinesiotape kan blive siddende i flere dage uden at det går på kompromis med ydeevnen. Atleter, trænere eller medicinske fagfolk anvender hyppigt kinesiotape, der indenfor den seneste tid har fået en masse positiv omtale blandt fagfolk. Seneste har man set en masse professionelle fodboldspillere anvende det - eksempelvis Tottenhams Gareth Bale i et par kampe i 2010 sæsonen.

Hvordan virker det
Kinesiotape designet til at yde den bedste støtte, der giver smertelindring for svage, skadede eller ømme muskler. Ydermere er formålet at forhindre en over-sammentrækning af musklerne. Man kan anvende tapens elasticitet til skabe et rum under huden med henblik på at forbedre cirkulation, som kan lindre ubehag og medvirke til heling af betændte muskler. Det anbefales, at det tapes på fra slutningen af musklen til starten af musklen for at hjælpe slappe overbrugte muskler. Endvidere bruges det til at stimulere svage eller underudnyttede muskler – ofte i forbindelse med genoptræning.

Hvor på kroppen bruges det
De mest almindelige områder for anvendelse af kinesiotape er ben, arm, skulder, nakke eller ryg. Samtidig er det ligeledes de positioner, hvor tapen viser sig, at være med effektiv. Det er vigtigt, at du ved, hvordan man anvender tapen optimalt, eller vil det ikke give den ønskede effekt.

Hvor kan man købe det

Kinesiotape fås hos Kinesiotape Shop, der leverer taperuller i alle regnbuens farver. På den måde kan du vælge lige netop den farve tape, der passer til dit sports outfit.

Baggrund

Vi hører til en af nordens st/e leverandører af Kinesiotape - www.kinesiotape-shop.dk

/

Tags: kinesiotape, sport, fitness, sportstape

Referer denne artikel:

APA style: Kinesiotape Shop (21 Nov 2011). Alt det du skal vide om kinesiotape fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/alt-det-du-skal-vide-om-kinesiotape-269/

Harvard style: Kinesiotape Shop (2011) Alt det du skal vide om kinesiotape [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/alt-det-du-skal-vide-om-kinesiotape-269/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Kinesiotape Shop. "Alt det du skal vide om kinesiotape" Samling af fag-artikler 21 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/alt-det-du-skal-vide-om-kinesiotape-269/>