////

Android apps – og hvorfor folk elsker dem

For ganske få år siden vidste de fleste mennesker ikke hvad en Android telefon var, og de vidste ikke hvilken overvældende succes de ville få i de kommende år. Android telefoner har efterhånden opnået så stor udbredelse, at de ikke længere er forbeholdt de teknisk interesserede, men er blevet hvermandseje.

Det er ikke kun Android telefonerne der er blevet populære, også de små programmer vi henter fra Android Market er blevet utroligt populære, og har nærmest startet en hel ny softwareindustri. Vi kender disse programmer som Android apps. Men hvad er en Android app egentlig, og hvorfor er de blevet så utroligt populære?

Android apps er små programmer som kommer med mange forskellige funktioner, og er lavet med mange forskellige formål. De er lavet af både virksomheder og private, men har dog det tilfælles, at de hjælper brugeren med at få det bedste ud af sin Android telefon. Næsten uanset hvilken funktion man mangler på sin Android telefon, kan man finde en Android App der kan netop det.

Der findes i skrivende stund mange tusinde forskellige Android apps på Android Market. Nogle er spil, nogle tilbyder brugeren adgang til radiostationer, informationer, bøger eller andet. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for hvad en Android app kan bruges til.

Den mest succesfulde Android app indtil videre, er uden tvivl de forskellige versioner af spillet Angry Birds. Konceptet i Angry Birds er utroligt simpelt, men alligevel har det underholdt flere tusinde brugere time efter time.

Det er dog ikke kun spil der kan findes på Android Market. Andre Android apps har som formål, at give brugeren adgang til informationer, fx vejrudsigter og kortoplysninger i Google Earth. Der er masser af informationer tilgængelig i disse Android apps, og hver enkelt applikation giver brugeren mulighed for at udforske, lære og udnytte sin tid bedre.

////

Grunden til at Android apps har opnået så stor succes, skyldes nok at det er let tilgængelige. Hvis bare du har en Android telefon får du adgang til flere tusinde gratis Android apps. Der er dog også betalingsapplikationer, men indtid videre ligger prisen på et meget fornuftigt niveau.

 

Måske har du oplevet, at det er svært at finde frem til de bedste Android apps. En af de bedste metoder er, at besøge en af de mange internetsider der skriver om Android nyheder og anmelder Android apps. Hvis du følger en af disse sider, vil du sikkert snart opdage hvorfor folk elsker Android apps.

Baggrund

Tags: Android apps, Android telefoner, Android nyheder, Android Market

Referer denne artikel:

//////////

APA style: Brian Andersen (13 Jun 2011). Android apps – og hvorfor folk elsker dem fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/android-apps-og-hvorfor-folk-elsker-dem-170/

Harvard style: Brian Andersen (2011) Android apps – og hvorfor folk elsker dem [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/android-apps-og-hvorfor-folk-elsker-dem-170/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Brian Andersen. "Android apps – og hvorfor folk elsker dem" Samling af fag-artikler 13 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/android-apps-og-hvorfor-folk-elsker-dem-170/>