////

Nokia har sørme gjort det igen

Nokia er verdens største mobiltelefon producent, de har været på toppen i mange år efterhånden, men har haft nogen problemer med at slå igennem på smartphone markedet, og startede med et par mere eller mindre uheldige forsøg med nogen windowvsmobile telefoner som vi ikke skal komme nærmere ind på her.

Da Nokia har den position på markedet som de har, vil de ikke benytte Android i nogen af deres telefoner da de vil skille sig ud på markedet og gå deres egne veje, og det kan også vise sig at være smart af Nokia, en talsmand fra Nokia har endda udtalt at de mener at Android er spild af tid.

Mange andre producenter benytter Android systemet og sparer derved nogen resourcer i udviklingen, og kan derfor hurtigt få smidt nogen nye telefoner på gaden, men om det er smart i længden at der er så mange telefoner med det samme styresystem som dermed kun vil adskille sig fra hinanden på deres udseende vil tiden vise. Nokia vil have deres eget styresystem og skulle det vise sig at der kommer for mange Android telefoner på markedet senere, og det giver dårligt salg så producenterne bliver nødt til at udvikle deres eget, så vil Nokia have et forspring og høste fordelene ved det.

Nokias eget styresystem hedder symbian, og er oprindeligt udviklet i samarbejde med en række andre producenter som Nokia købte ud af projektet og nu ejer alene. Det har taget lang tid at få klar og deres topmodel Nokia N8 var da også meget forsinket inden den kom til salg, men da den ramte gaderne blev den en stor succés for Nokia, og har solgt rigtig mange eksemplarer. Nu har de den næste model klar som hedder Nokia E7 og på mange måder minder om N8 men med lidt forskellig indmad, en banebrydende ny type skærm og med et fuldt udskydeligt QWERTY tastatur, den vil komme med en opdateret version af deres Symbian styressytem, og vil være født med en række funktioner som vil gøre den ideel for profesionnelle brugere som har brug for en arbejdstelefon med fuld kontrol, men i modsætning til mange af Noias tidligere arbejds telefoner i E serinen er Nokia E7 udstyret med alle sociale funktioner man vil ønske sig fra sin telefon og er derfor ikke kun til erhvervs brug man kan bruges af alle der ønsker den ekstra komfort det fysiske tastatur + alle de andre funktioner giver.

Så vi mener helt sikkert Nokia har gjort det igen, denne telefon har potentialet til at blive endnu en storsælger og være med til at slå Nokias navn endnu mere fast på Smartphone markedet. 

Baggrund

////

Tags: nokia e7, nokia, e7, symbian

Referer denne artikel:

APA style: Lybeck (07 Feb 2011). Nokia har sørme gjort det igen fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/nokia-har-soerme-gjort-det-igen-127/

Harvard style: Lybeck (2011) Nokia har sørme gjort det igen [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/nokia-har-soerme-gjort-det-igen-127/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Lybeck. "Nokia har sørme gjort det igen" Samling af fag-artikler 07 Feb 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/nokia-har-soerme-gjort-det-igen-127/>