////

iPhone 4S – et forbedret indhold med samme design

Da Apple d. 4. oktober, 2011 lancerede deres nye version af bestselleren iPhone, var det med blandede følelser blandt forbrugerne. Med titlen ”Let’s talk iPhone” sad de fleste gadget-interesserede uroligt på stolene med en forhåbning om, at Tim Cook, Steve Jobs efterfølger, ville lancere en ny iPhone 5, da rygterne på det kraftigste havde svirret heromkring. Dette skete imidlertid ikke, og forbrugerne reagerede med en skuffelse og værdien på Apples aktier faldt de efterfølgende dage.

Det må antages at være noget af en hård dom, da iPhone 4S på ingen måde er lig iPhone 4 og faktisk er en radikal forbedring af den tidligere telefon. Denne erkendelse gik med tiden op for forbrugerne, og da telefonen blev lanceret i Danmark d. 28. oktober stod folk i kø foran telebutikkerne, hvis de ikke var skrevet op på de mange ventelister, der var oprettet til denne anledning. Her ses altså en kovending i forbrugeres opfattelse af Apples iPhone 4S.

Da Tim Cook i sin tid tog over i august, startede han ud med at lade sig interviewe for at fortælle om sine forventninger til Apple, og med følgende citat må iPhone 4S siges at komme fuldkommen til sin ret:
”Jeg er sikker på, at vores bedste år ligger foran os, og at vi vil fortsætte med at gøre Apple til det magiske sted, der er”

Hvor meget bedre er en iPhone 4S end en iPhone 4?

… meget! Hermed et postulat, som uden forhindringer kan findes belæg for ret så snildt. I det følgende gennemgås flere af de aspekter, som i en konkret oprindelse overbeviser forbrugeren om, at iPhone 4S er pengene værd, og at den kan gøre det ud for at være en radikal forbedring af den tidligere version, iPhone 4.

Med sit ultrafunktionelle kamera slår Apple sig ned på, at deres kamera i iPhone 4S nu antagelsesvis er det bedste mobilkamera nogensinde. Dette skyldes, at kameraet er blevet opgraderet til 8 megapixel og samtidig med en helt ny optik. Den tidligere version, iPhone 4, havde et kamera med 5 megapixel, hvormed iPhone 4S altså har et kamera med en megapixel-forbedring på 60 procent. I sammenhæng med den nye optik, der tager højde for lysforhold, bliver klarheden meget bedre, end den nogensinde har været før, og den nye optik har desuden den funktion, at den tillader en smule lys at blive lukket ind, hvilket medfører, at billederne kommer til et mere skarpt udtryk, hvorfor de også gør sin ret i HD.

I forbindelse med forbedringen af kameraet har Apple integreret funktionen ansigtsgenkendelse, der registrerer det antal ansigter, der er repræsenteret i billedet, hvorved disse bliver tydeliggjort.

Ovenstående tilføjede funktioner understreger forbedringen af Apples kamera, men hertil skal der lægges, at der nu i iPhone 4S er mulighed for redigere billederne direkte på telefonen for herefter eventuelt at dele dem på Facebook eller sende dem til venner og familie. I forbindelse med lanceringen af iCloud kan du også ved hjælp af iPhone 4S og Photo Stream synkronisere din iPhone, så billederne også ligger på dine andre Apple-enheder.

Andre forbedringer, der gør iPhone 4S til en særegen og fantastisk telefon

Foruden forbedringen af kameraet, så har iPhone 4S oplevet en enorm forbedring i skærmen. Der er installeret en Retina-skærm, som aldrig har været mere klar. Telefonen har desuden også fået en Dual-core A5-processor, der på alment dansk betyder, at grafikken er syv gange hurtigere, og telefonen er i almindelighed meget hurtigere end sin forgænger, og derfor åbnes programmer bemærkelsesværdigt hurtigt på den nye model. En sidste forbedring, som er værd at nævne, er den enorme forbedring i opsamling af data. Datahastigheden er øget fra de maksimale 7,2 Mbps til nu 14,4 Mbps, hvilket har gjort datahastigheden dobbelt så hurtig.

Med ovenstående gennemgang af forbedringer i Apples nye telefon, iPhone 4S, står det nu klart, at den er en lancering værdig, og Tim Cook har gjort sig arbejde formidabelt.

///

Baggrund

Klaus harndahl / iPhone 4s pris

Tags: iphone 4s, iphone 4s pris, iphone

Referer denne artikel:

APA style: klaus harndahl (11 Nov 2011). iPhone 4S – et forbedret indhold med samme design fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-4s-et-forbedret-indhold-med-samme-design-254/

Harvard style: klaus harndahl (2011) iPhone 4S – et forbedret indhold med samme design [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-4s-et-forbedret-indhold-med-samme-design-254/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: klaus harndahl. "iPhone 4S – et forbedret indhold med samme design" Samling af fag-artikler 11 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-4s-et-forbedret-indhold-med-samme-design-254/>

//////////