iPhone 5 cover – hvilken type er du?

iPhone 5 er netop kommet til Danmark og det betyder travlhed hos landets teleselskaber og leverandører af mobiltilbehør. Apple iPhone er nemlig uden tvivl det mest hypede og efterspurt produkt på mobilmarkedet og hver eneste lancering af den populære telefon bliver fuldt med spænding over hele verden. Lanceringen af iPhone 5 er ingen undtagelse!

Telefonen er på markedet nu og med størrelsesforskellen i forhold til iPhone 4, så betyder det, at rigtig mange skal ud og købe et nyt cover til deres telefon, da det gamle ikke længere passer.  Heldigvis finder der allerede mange lækre iPhone 5 covere på markedet og det gør det muligt at tilpasse sin iPhone, så den skiller sig ud fra alle de andre der også har valgt at investere i den.

I forhold til andre mobilcovere, så går iPhone-ejer ekstra meget op i, hvad de signalere med deres telefon, hvilket sætter større krav til, hvordan coverne udformes. Lykkeligt, så har producenterne erfaring fra tidligere, hvilket betyder at de har skabt mange forskellig designede covere. Så uanset hvilken type du er, så er der også et iPhone 5 cover der passer til dig.

At finde et ny cover på internettet kan være lidt af en udfordring. Der findes rigtig mange udbydere på nettet og priserne varierer meget. Hvis man gerne vil finde et stort udvalg af billige iPhone 5 covere, så kan man starte sin søgen på incover.dk. Incover har igennem flere år solgt billige covere og andet mobiltilbehør på internettet med stor succes. Kunderne elsker dem på Trustpilot, hvor de i øjeblikket har en score på 8,7 ud af 10, hvilket er rigtig godt!

Der findes også mange andre udbydere, så det kan godt betale sig at surfe lidt rundt på de forskellige hjemmesider og webshops.

Når man skal købe et nyt cover til sin telefon, så skal man være opmærksom på kvaliteten. Der er nemlig stor forskel på, hvor lang tid et cover kan holde. De helt billige covere går nemt i stykker, da de udsættes for mange stød og skrammer i løbet af dagen. En løsning på problemer med de covere der er fremstillet i dårlig kvalitet er, at leder efter covere med garanti. Sådan nogle covere finder du blandt andet hos Incover, der giver livstidsgaranti på mange af deres covere.

Selvom et cover ofte ikke er dyrt, så er det surt at bruge penge på tre til fire covere, før man finder et der faktisk kan holde. I mens risikerer man at ens iPhone får ridser eller andre skrammer.

Som sagt er størrelsen på den nye iPhone 5 anderledes end de tidligere modeller. Derfor får du lige målene her, så du er sikker på at finde et cover der passer:

Højde: 123,8 mm
Bredde: 58,6 mm
Dybde: 7,6 mm
Vægt: 112 gram

Baggrund

Ejer af alle generationer af iPortsætter formentligt også med at investere itiske Apple-produkter, som de konkurrerende selskaber ikke når til sosh;jden.

Tags: Cover, Mobilcover, Cover til iPhone 5

Referer denne artikel:

APA style: MobilManden (07 Nov 2012). iPhone 5 cover – hvilken type er du? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-5-cover-hvilken-type-er-du-593/

Harvard style: MobilManden (2012) iPhone 5 cover – hvilken type er du? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-5-cover-hvilken-type-er-du-593/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: MobilManden. "iPhone 5 cover – hvilken type er du?" Samling af fag-artikler 07 Nov 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/iphone-5-cover-hvilken-type-er-du-593/>