////

Bør jeg sælge min bolig med eller uden en ejendomsmægler?

Dette spørgsmål bliver efterhånden stillet flere og flere gange. Og det er der en ganske god grund til. Selvsalg af hus, andelsbolig, lejlighed, sommerhus osv. er på det seneste blevet meget populært, fordi flere og flere har fået øjnene op for de store besparelser det er muligt at hente ved at sælge selv.

Men bør du egentlig sælge med eller uden ejendomsmægler?

Vil jeg spare mange penge eller hvad?

Når det kommer til at sælge uden mægler, så er det typisk et spørgsmål, der kan koges ned til følgende: Vil jeg spare mange penge eller vil jeg vælge den ”sikre” og traditionelle løsning?

Selvom du umiddelbart skulle tro, at ejendomsmægleren er den mest sikre løsning, så er det ikke altid den løsning, der er den mest rentable. Hvis du er villig til at løbe en lille risiko, så skal du vælge at sælge selv. Ved at sælge på egen hånd er der mulighed for at spare mange tusinde af kroner, da du slipper for at skulle betale din mægler et alt for dyrt salær. 

Det er forståeligt, hvis du er lidt nervøs for at skulle sælge selv, da der er mange ting som skal være på plads i forbindelse med en bolighandel. Nogle af disse ting er for eksempel fremvisning, købsaftale, indhentning af vigtige dokumenter osv. Dog er der hjælp at hente til alle disse administrative ting.

Bliv klogere på selvsalg og lær at sælge boligen selv

Hvis du godt kunne tænke dig at vide noget mere om at sælge bolig uden mægler, så er det perfekte sted at starte Selvsalgsguiden.dk.

Denne hjemmeside er lavet med henblik på at guide og videreformidle information om selvsalg. Hjemmesiden er uafhængig, hvilket betyder, at du kan se frem til en uvildig vejledning, der ikke er afhængig af et bestemt boligfirma eller lignende.

Der er ingen tvivl om, at selvsalgsguiden.dk er en af de bedste hjemmesider her i Danmark inden for råd og vejledning om selvsalg.

Baggrund

Mit navn er Simon, og jeg har en stor interesse for boligsalg uden brug af ejendomsmægler - det man populært kalder for selvsalg.

 

Jeg håber, at du får / af at læse mine artikler.

///

Tags: selvsalg, boligsalg, ejendomsmægler, besparelser

Referer denne artikel:

APA style: simon (05 Jan 2014). Bør jeg sælge min bolig med eller uden en ejendomsmægler? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/boer-jeg-saelge-min-bolig-med-eller-uden-en-ejendomsmaegler-912/

Harvard style: simon (2014) Bør jeg sælge min bolig med eller uden en ejendomsmægler? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/boer-jeg-saelge-min-bolig-med-eller-uden-en-ejendomsmaegler-912/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: simon. "Bør jeg sælge min bolig med eller uden en ejendomsmægler?" Samling af fag-artikler 05 Jan 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/boer-jeg-saelge-min-bolig-med-eller-uden-en-ejendomsmaegler-912/>