////

Sikring af alt det du holder af i dit hjem

 – og alt andet for den sags skyld

Mange medier som fjernsynet, aviserne og internettet gør os tit opmærksomme på, når der i en periode sker en række indbrud i private hjem. Men de fleste i en sådan situation tænker, at dette kun sker for andre. Lige indtil den dag det rent faktisk sker for en selv.

Hvis du gerne vil undgå dette, kan du næsten ikke komme for hurtigt nok i gang med at finde den løsning der skal sikre dit hus og indbo, mens du er på arbejde, på ferie eller et helt andet sted.
 

Private tyverialarmer – sådan finder du dem

Selvom en tyverialarm ikke gør dit hjem helt sikkert, så vil den være et forebyggende element og formindske risikoen for indbrud hos dig.

Der findes efterhånden mange forskellige funktioner til denne tids sikkerhedssystemer og det er ikke sikkert, at du behøver at betale i dyre domme for alle funktionerne. Ved at undersøge markedet kan du finde det sikkerhedssystem der passer til netop dine behov og dermed kun betale for, hvad du har brug for.

De fleste firmaer tilbyder at private tyverialarmer indeholder fotodetektorer, som i øjeblikket alarmen går i gang, tager billede af, hvad der i første omgang fik alarmen til at starte. Disse billeder bliver sendt direkte til firmaets kontrolcentral. For andre firmaer kan det i stedet for billeder også være videoer.

Er der børn i husstanden kan det være, at alarmen skal være så let som mulig at slå fra og til. Dette er til dags dato ofte ikke et problem, da der bare skal en simpel kode til. Har du husdyr som går hjemme hele dagen, kan dette også klares, uden at alarmen går i gang ved bevægelse. Alt dette og meget mere kan du forhøre dig om, hos et firma på markedet for private tyverialarmer.

Held og lykke!

Baggrund

///

Tags: tyverialarm, Indbrud, indbrudssikring

Referer denne artikel:

APA style: LarsF (19 Dec 2013). Sikring af alt det du holder af i dit hjem fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sikring-af-alt-det-du-holder-af-i-dit-hjem-898/

Harvard style: LarsF (2013) Sikring af alt det du holder af i dit hjem [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sikring-af-alt-det-du-holder-af-i-dit-hjem-898/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: LarsF. "Sikring af alt det du holder af i dit hjem" Samling af fag-artikler 19 Dec 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sikring-af-alt-det-du-holder-af-i-dit-hjem-898/>