////

Skal din tyverialarm være med eller uden abonnement?

Skal du sikres mod indbrudstyve og andre kriminelle der ikke har rene hensigter med at færdes i og omkring din bolig? Så læs denne artikel, der diskuterer nogle af fordelene og ulemperne ved at vælge enten en tyverialarm med vagtordning (løbende abonnement der skal betales), eller en tyverialarm uden vagtordning (som du selv installerer og ejer). 

 

Tyverialarm med vagtordning

Der findes mange udbydere af tyverialarmer med abonnement, heriblandt Falck Alarm, som byder på en fornuftig pris og en forholdsvis lav abonnementspris på lidt over 200 kr./md. Der er tilknyttet en vagtordning, og alt efter hvilken aftale du vælger, så koster det enten 750 eller 0 kr. for en vagt at rykke ud - uanset om det er falsk alarm eller ej. Det betyder dog at du får hurtig assistance fra en professionel vagt, hvis der foregår noget mistænkeligt i din ejendom. Du får selvfølgelig besked på din telefon, men ellers tager alarmselskabet sig af udrykningen, og assisterer blandt andet også ved eksempelvis vand- sne- eller stormskader. 

Der er dog også nogle ulemper, som er værd at tage med i dine overvejelser. Du ejer nemlig ikke selv systemet der opsættes i dit hjem, og de fleste alarmselskaber skriver i deres betingelser at systemet skal være muligt at tilgå i tide og utide, hvis der eksempelvis skal ydes service på det eller skiftes batterier. Det betyder også, at hvis du en dag opsiger dit abonnement, så skal hele alarmsystemet afmonteres og tilbageleveres. 

 

Tyverialarm uden vagtordning

De billigere alternativer til abonnementsløsningerne er selv at stå for det hele, men hvor du til gengæld selv vælger hvilket system du vil have, og hvilke tilslutningsmuligheder du ønsker. Det kræver selvfølgelig lidt mere viden om din kommende tyverialarm (læs nærmere information i dette link), men du får fuld frihed til selv at administrere det, og du har stadig mulighed for at blive underrettet over telefon - det kræver blot et SIM-kort og et lille abonnement hos en af de billige teleselskaber - der er maksimalt tale om 10-20 kroner om måneden. 

Ulempen er selvfølgelig at du selv skal sørge for det hele, også udrykningen til din ejendom hvis alarmen går, til gengæld kan du relativt billigt installere eksempelvis et IP kamera og tjekke overvågningen løbende gennem din smartphone. Det er blot én ud af mange tilkoblingsmuligheder til dit alarmsystem, der blandt andet også indbefatter laserhegn, røgkanon, udendørs sirene, dør- og vinduessensorer, og meget mere. 

En tyverialarm uden løbende abonnement på en vagtordning er for de flestes vedkommende mere end rigeligt, og tilstedeværelsen af klistermærker der advarer ubudne gæster om alarminstallation i huset er ofte nok til at de fravælger at begå indbrud i din ejendom.

 

Har du sikret dit hjem optimalt?

Der findes enormt mange ting du selv kan gøre for at sikre dit hus helt gratis, blandt andet kan du overveje at mærke dine ting ved hjælp af et Operation Mærkning sæt, og du kan samtidig hente Det Kriminalpræventive Råds brochure omkring hvordan du sikrer dit hjem optimalt. Begge ting kan hentes helt gratis på din nærmeste politistation.

Baggrund

Boligvogter.dk tilbyder gratis r&ari/ledning til sikring af din bolig eller virksomhed, og du kan blandt andet/elt uforpligtende tilbud på en sikkerhedsforanstaltning i din bolig elle/d. Klik ind på Boligvogter.dk i dag, og bliv klogere på sikkerheden i og omkring dit hjem eller virksomhed.

Tags: tyverialarm, indbrudssikring, sikkert hjem

Referer denne artikel:

APA style: Thomas (20 Nov 2013). Skal din tyverialarm være med eller uden abonnement? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-din-tyverialarm-vaere-med-eller-uden-abonnement-880/

Harvard style: Thomas (2013) Skal din tyverialarm være med eller uden abonnement? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-din-tyverialarm-vaere-med-eller-uden-abonnement-880/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Thomas. "Skal din tyverialarm være med eller uden abonnement?" Samling af fag-artikler 20 Nov 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-din-tyverialarm-vaere-med-eller-uden-abonnement-880/>