////

De gode danske mode blogs

Der er mange magasiner og modesites på nettet, men det er ikke alle sammen der gør lige meget ud af selve blogging delen. 

Jeg elsker at følge med på blogs, fordi stemningen ofte er mere ligetil og uden samme retningslinjer. Der er kort sagt ikke en redaktør der skal bestemme retningen eller det indhold der bliver postet. 

I denne artikel vil jeg derfor se nærmere på et par af mine foretrukne blogs, som jeg glædeligt følger. 

 

2 gode modeblogs

Der er specielt 2 modeblogs jeg ønsker at dele med jer. Den ene hedder Designerfokus.dk og de blogger om alt fra mode, til tøj, smykker, indretning, elektronik og meget mere. 

Senest læste jeg en interessant top 10 over de største brands i verden. Ikke overraskende er Apple på toppen. Siden er relativ ny, men har allerede fanget min opmærksomhed. 

Du kan besøge Designerfokus her. 

 

Den anden er Anywho.dk som er meget besøgt og læst af danske kvinder. Det er faktisk en solstrålehistorie, for bloggen har medvirket til starten på deres nye tøjline Brics. 

De tre piger bag Elise, Ingrid og Stephanie har været i modebranchen i mange år og var blandt de først, som skabte denne trend. Det er derfor en blog som jeg har fulgt igennem lang tid. 

Se deres blog her på Anywho.dk.

 

Bloggers Delight

Nu er konceptet Bloggers Delight kommet, hvor alle danske modebloggere kan oprette sig og skrive løs. Et meget udbredt og populære koncept, der går i rigtig mange retninger. 

Så hvis ovenstående 2 modeblogs ikke er noget for dig, kan du helt sikkert finde det på Bloggersdelight.dk. Der er ligeledes kendte du kan følge. 

Baggrund

////////

Tags: Modeblogs, blogs, fashion, tøj, design, Designerfokus, Anywho, Bloggers Delight

Referer denne artikel:

APA style: Modefokus (17 Jan 2014). De gode danske mode blogs fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/de-gode-danske-mode-blogs-919/

Harvard style: Modefokus (2014) De gode danske mode blogs [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/de-gode-danske-mode-blogs-919/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Modefokus. "De gode danske mode blogs " Samling af fag-artikler 17 Jan 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/de-gode-danske-mode-blogs-919/>