////

Lyoness Child & Family Foundation støtter "Pilar Soubrier" institutionen i Spanien med nye undervisningsmidler.

I løbet af de sidste par måneder har Lyoness Child & Family Foundation støttet "Pilar Soubrier" institutionen i Lorca, Sydspanien, med presserende og nødvendige tekniske undervisningsmidler og fysioterapeutiske instrumenter. 

Lyoness Foundation indledte samarbejdet med skolens forældreråd, da de bad om hjælp til at øge bevidstheden om den dårlige økonomiske situation, og dens virkninger på skolen.

Graz, 07/11 2013. Midt i enorm medieinteresse, fejrede, ”Pilar Soubrier” institutionen i Lorca, Sydspanien, i oktober, modtagelsen af presserende nødvendigt udstyr. Lyoness Child & Family Foundation støttede institutionen med særlige uddannelsesmæssige hjælpemidler og instrumenter til at forbedre skoleelevernes motoriske færdigheder. Foruden de 140 børn og forældre, var også borgmesteren i Lorca, Francisco Jódar, skoledirektør, José Lax, Lyoness Child & Family Foundation direktør, Nina Passegger og Lyoness Spanien direktør, Joaquin Garcia de la Brenda, tilstede ved fejringen.

”Materialerne er meget vigtige for at hjælpe børnene til at blive mere uafhængige. De er perfekte til, hvad vi har brug for", sagde en begejstret García de la Brena.

”Pilar Soubrier” institutionen er en kostskole for børn og unge med særlige uddannelsesmæssige behov. Den store medieinteresse, og samling af tilhængere ved den officielle fejring af samarbejdet, har kastet lys over de nedskæringer, som de offentlige myndigheder har foretaget, og den effekt de har på skolen.

Projektet har hjulpet en gruppe af børn og unge til at blive aktiveret, som er særligt ramt af den aktuelle økonomiske knibe.

Om Lyoness Child & Family Foundation

I overensstemmelse med CSR og bæredygtigheds indsatsen i det internationalt aktive Shopping Community Lyoness, blev Lyoness Child & Family Foundation grundlagt i 2008, som en uafhængig velgørende organisation, der støtter nationale og internationale velgørenhedsprojekter under sloganet ”Uddannelse, muligheder og fremtid”. Medlemmer af Lyoness støtter organisationens velgørenhedsprojekter ved hvert køb, de foretager via Lyoness. Det er primært internationale uddannelsesprojekter for udsatte børn og teenagere.

Du kan finde yderligere oplysninger på www.lyoness - CFF.org

Pressefoto
Undervisningsmidler til børn og unge på " Pilar Soubrier " institutionen: Lyoness Child & Family Foundation giver fysioterapeutiske instrumenter og tekniske kommunikations hjælpemidler, såsom tabletter, interaktive spil og specialpædagogisk software.
Foto: Lyoness Child & Family Foundation

Kontakt:
Mag. (FH) Nina Passegger
Lyoness Child & Family Foundation
Tlf: +43 316-70 77 681
E-mail: [email protected]

 

Baggrund

///

Tags: Social ansvarlighed, CSR, Shopping Community

Referer denne artikel:

APA style: Martin Bengaard (23 Jan 2014). Lyoness Child & Family Foundation støtter "Pilar Soubrier" institutionen i Spanien med nye undervisningsmidler. fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/lyoness-child-family-foundation-stoetter-pilar-soubrier-institutionen-i-spanien-med-nye-undervisningsmidler-928/

Harvard style: Martin Bengaard (2014) Lyoness Child & Family Foundation støtter "Pilar Soubrier" institutionen i Spanien med nye undervisningsmidler. [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/lyoness-child-family-foundation-stoetter-pilar-soubrier-institutionen-i-spanien-med-nye-undervisningsmidler-928/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Martin Bengaard. "Lyoness Child & Family Foundation støtter "Pilar Soubrier" institutionen i Spanien med nye undervisningsmidler." Samling af fag-artikler 23 Jan 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/lyoness-child-family-foundation-stoetter-pilar-soubrier-institutionen-i-spanien-med-nye-undervisningsmidler-928/>