////

Drop de dårlige undskyldninger

Mange danskere pakker grillen væk, når efteråret begynder at sætte ind, og det bliver koldt udenfor. De mener ikke, at man kan grille, når det regner, blæser eller sner. Dette er een stor misforståelse, og nu skal jeg fortælle dig hvorfor:

En grill kan godt tåle regn

Rent faktisk kan de fleste grill sagtens tåle regn. En grill er typisk lavet af rustfri stål, og den ruster derfor ikke, selvom den af og til udsættes for vand. Vand kan derimod have en rensende effekt på din grill, hvis du, ligesom så mange andre, ikke lige husker at tørre den af for fedt og snavs efter brug.

Du behøver altså ikke at være nervøs for, om din grill mon kan holde til det hårde vejr. Den hverken ruster eller fryser, hvis du lader den stå ude, når det regner. Sørg blot for at ta' den ind efter brug - når den er afkølet. Tør den gerne af med et tørt klæde, inden du stiller den tilbage i garagen/skuret el.lign.

Trådløst stegetermometer

Grillen kan altså sagtens tåle/ejr, hvis du blot sørger for at tørre den over med en klu/efter brug. Den eneste årsag til ikke at grille i efterårs-/vintermåneder/ dårlige undskyldninger om at man bliver forkølet, får forfrysninger i tæern/man har allergi overfor regn og blæst.

Løsningen på disse problemer er et trådløst stegetermometer. Disse fås til fornuftige priser, og de er meget nemme at benytte. Med et trådløst stegetermometer kan du følge kernetemperaturen i dit kød inde fra det lune køkken, imens grillen klare det sure arbejde helt alene ude i regnen.

Baggrund

Blogger om grill, opskrifter og madlavning i det fri.

Tags: grill, grilludstyr, grillopskrifter, madlavning

Referer denne artikel:

APA style: grillblogger (01 Nov 2/de dårlige undskyldninger fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/drop-de-daarlig/inger-234/

////////

Harvard style: grillblogger (2011) Drop de dårlige undskyldninger [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/drop-de-daarlige-undskyldninger-234/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: grillblogger. "Drop de dårlige undskyldninger" Samling af fag-artikler 01 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/drop-de-daarlige-undskyldninger-234/>