////

Lav hurtigt madplan udfra 20 tilfældige opskrifter

Står du også i det daglige og mangler ideer til din madplan? Ender du ofte med at trække på de

samme retter fra ugen før og længes du efter at gør det NEMT for dig selv? – så læs med her!

Efter i lang tid at have brugt almindelig papir og pen til at planlægge min madplan har jeg nu fundet et værktøj, der har gjort min madplan planlægning langt nemmere. På www.madplanuge.dk kan man nemlig planlægge madplan i helt op til 7 dage uden at skulle bruge tid og energi på at finde retterne – de generes nemlig af sig selv!

Som bruger af siden har man mulighed for at vælge ”20 tilfældige opskrifter”, hvor så

systemet selv disker op med 20 lækre retter man uden videre kan trække over på dagen man synes. Derefter kan man vælge ”se indkøbsliste” og vupti, så ved man også, hvad der skal handles for at retterne kan komme på bordet de kommende dage.

Efter at have tage værktøjet i brug er det nu blevet langt nemmere, men også sjovere at lave madplan. Jeg skal ikke længere opfinde den dybe tallerken – det er gjort for mig. Så når man, som så ofte, i sidste øjeblik og skal have styr på de kommende dages mad, så kræver det ikke længere, at jeg træder i karakter som den kreative, for at det ikke skal blive det samme og det samme, men jeg kan i stedet lade elektronikken gøre arbejdet for mig. Derudover har dette værktøj også bidraget til andre positive ting. Jeg har mulighed for – når jeg en sjældent gang vælger den kreative løsning – at ligge mine egne madplaner op på siden, så jeg selv og andre brugere også ville kunne bruge mine opskrifter. Hvis ikke man lyster selv at tilføje dem madplanen manuelt, så vil de også automatisk indgå i generering af 20 tilfældige opskrifter og på den måde vil man i perioder blive fristet af retter man også selv har bidraget med.

En anden fantastisk feature er, /dele mine madplanuger med venner og bekendte, så de kan blive /af min madplanlægning og trække på denne i deres kommende madplanlægn/Efter at have lavet min uge madplan, vælger jeg ”vis madplan”, hvor så jeg kan få et overblik over min uge madplan. Samt tidligere uger. Det er under denne selvsamme side har jeg mulighed for at sende en oversigt over min madplan for den kommende eller tidligere uger til venner og bekendte.

Så folkens –  prøv www.madplanuge.dk hvis i mangler inspiration eller værktøj til madplanlægningen.  ”– det er legende let!”, som sidens slogan også så fint henkaster det!

Baggrund

Tags: madplan, planlægning, uge madplan

Referer denne artikel:

APA style: Jesper Rix (10 Feb 2014). Lav hurtigt madplan udfra 20 tilfældige opskrifter fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/lav-hurtigt-madplan-udfra-20-tilfaeldige-opskrifter-798/

Harvard style: Jesper Rix (2014) / hurtigt madplan udfra 20 tilfældige opskrifter [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/lav-hurtigt-madpl/-tilfaeldige-opskrifter-798/ Accessed 08 Jan 2020

////////

MLA style: Jesper Rix. "Lav hurtigt madplan udfra 20 tilfældige opskrifter" Samling af fag-artikler 10 Feb 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/lav-hurtigt-madplan-udfra-20-tilfaeldige-opskrifter-798/>