////

Kaffe udstyr – hvad skal man bruge?

Udover en god espressomaskine som enten er manuel eller semi-automatisk skal man selvfølgelig have noget godt udstyr til at brygge en god kop kaffe, espresso shot, cafe latte, eller hvad man nu forsøger sig med.

Nogle af de ting man kan anskaffe sig er fx en knockbox og en tamper. En god tamper er holderen til kaffen der sættes i maskinen, og efter kaffen er løbet igennem er der det der kaldes en puck.

Dette er en hård skal af kaffebønner der er presset sammen, og kan ofte være ret hård at få ud af tamperen. Derfor bruger man ofte en knockbox i et rigtig godt materiale til at slå tamperen imod, så man hurtigt og let kan få puck’en ud af tamperen, og komme i gang med at lave en ny god kop kaffe på maskinen.

Derudover køber mange også fra start en god mælkekande som de kan bruge til at steame mælk i, og selvfølgelig et termometer så de sikrer sig at temperaturen er helt rigtig. Man kan selvfølgelig også købe en maskine til dette, som fx en nespresso mælkeskummer der også er indbygget i nogle nespresso modeller.

Nogle mælkeskummere kan gøre rigtig meget selv, og derfor behøver man ikke have så meget styr på selve processen ud over at sætte strøm til og trykke på en enkelt knap.

Ellers er det bare at huske at rengøre sin maskine, hvilket man ofte bruger mindre rensebørster til. Derudover er der blot at anskaffe sig nogle gode kaffekopper man kan brygge og drikke kaffen i.

Disse kopper giver ofte den helt rigtige stemning når der skal nydes en god kop kaffe, og er ofte prikken over i’et når man har brygget en god kop kaffe.

Baggrund

///

Tags: kaffe, kaffeudstyr, tilbehør

Referer denne artikel:

APA style: Bo Chris (28 May 2012). Kaffe udstyr – hvad skal man bruge? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kaffe-udstyr-hvad-skal-man-bruge-475/

Harvard style: Bo Chris (2012) Kaffe udstyr – hvad skal man bruge? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kaffe-udstyr-hvad-skal-man-bruge-475/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Bo Chris. "Kaffe udstyr – hvad skal man bruge?" Samling af fag-artikler 28 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kaffe-udstyr-hvad-skal-man-bruge-475/>