////

Sommer vin - Til den gode sommer.

Sommer Vin

Konventionel vin visdom ofte fremhæver unge, friske hvide vine med masser af sprød syre og gane pizzazz for sommeren, men røde ofte sætte deres præg omkring grillen at blive partner med steaks, burgere, brats og andre rødt kød lækkerier. Men hvis sommeren skulle begrænses til kun én vin til at håndtere alle de varianter, krydderier, temperaturer, aroma og individuelle ganer - det skulle være den meget alsidige, perfekt kompromis for røde og hvide vin elskere - indtast Rosé vin .

Vine til Grill: Fra burgere og brats til grillet kylling og veggies der er masser af muligheder for parring vin med grillet billetpris. Start med et højt niveau undersøgelse af din tallerken. Er der mere kød end carbs? Mere sovs end kød? Er der mere veggies end noget andet? Hvis en form for rødt kød er det bærende på pladen, og derefter vælge en solid Zinfandel eller Shiraz for krydret vin elskere. En mere fyldig Merlot for dem, der foretrækker deres frugter frem og et Cab hvis det er din standard gane præference vil også give kødet en hånd-up. Hvis du finder kylling, svinekoteletter eller fisk på tallerkenen og du er indstillet på en rødvin, derefter en Merlot eller Pinot Noir ville være en sikker satsning. For hvidvin elskere - Chardonnay eller en spansk Albarino vil kvikke op kylling og grillet fisk (skaldyr inkluderet). Sauvignon Blanc er også en stjerne til parring med grillet veggies, kylling, fisk og en række appetitvækkere. En hurtig advarsel til kødet parring binge, er, hvis dit kød er fyldt med en kraftig dosis af sauce være det grill, teriyaki eller hvad. Hvis saucen spiller en ledende rolle i smagsprofil af mad, giv den vin parring prioritet over kødet.

Vine til Chips and Dips: Tro det eller ej, en mousserende vin er forbløffende med salt, fedtede chips! Tal om alsidighed. Det er svært at slå en off-tør Riesling (den højere restsukker gør det er en del at tæmme varme) eller en mousserende Cava for chips og salsa. En anden velkendt favorit til chips og salsa er et godt kølet Sangria. Overvej en fed, australske Shiraz eller et off-tør Rose med en plade fuld af nachos eller Buffalo Wings. En let mousserende vin vil også håndtere teatralsk nachos godt, især hvis der er en smule krydderi til dem.

Vine til Veggie Bakker: For dem, der vælger den sunde veggie plade og cremet ranch dips, en lys citrus baseret Sauvignon Blanc med naturlægemidler undertoner skal passe regningen. For en rødvin finde, give Merlot et skud med dine foretrukne grøntsager.

Vine til Gryderetter: Denne match-up er en smule tricky. Tag din dominere smagen i den gryde fad. Er det saucen, krydderier, fløde, kød eller vegetabilske og begynde at skræddersy vin til at smag og blæser ud derfra. For en okse-baseret gryderet, stick med en Cab eller Zinfandel. Bagte bønner gryderetter kræver den holder af en Shiraz, Zin, Cab Franc eller Grenache. A Green Bean gryderet brug for en Riesling eller Sauvignon Blanc. For en blomkål gryderet, vælge en off-tør Riesling, mousserende vin eller Gewurztraminer. For en kylling salat type gryderet, serveret kold - overveje en Rose eller Riesling. For en cremet kylling gryderet, overveje en afprøvede og sande Chardonnay.

Vine til salater: Salater er berygtet for at give vine en køre for deres penge, i vid udstrækning skyldes de sure eddike-baserede forbindinger eller olie eddike vogntog til kraftigt klæde en salat. I almindelighed er Sauvignon Blanc og rosévin dine sikreste væddemål for størstedelen af ??de mest populære salater. Pinot Grigio kan også komme til undsætning af flere salat tilbud, især en Kok salat med æg, skinke eller bacon som de vigtigste proteinkomponenter. Hvis du er nødt til at tackle en Cæsar salat, overveje en Chardonnay eller måske en Prosecco. For en Cobb salat, igen en Sauvignon Blanc eller Gewurztraminer. For en salat toppet med en cremet Ranch-stil dressing, vælge en Chardonnay. Frugtsalater kræver Riesling (på sødere side) eller en mousserende vin.

 

Sangrias: Hvad sommer indsamling kan ikke bruge en kande eller to af Sangria? Ikke alene det lad vinen gå lidt længere, når der er flere gæster, men det er en velkommen udsættelse til den standard Margarita eller flaske øl. Og det faktum, at det er en forfriskende, sommer Sipper, der vil gå med næsten alle fødevarer, en baggård grill kan kaste efter den, ups dens popularitet endnu mere!

Find din vin til sommerne eller til fest osv på www.supervin.dk

Baggrund

Mit navn er Mike Nielsen og /iden: Hvos man kan finde et billig webhotel.

Tags: Vin, Vin online, Vin butikken

Referer denne artikel:

APA style: Mike Nielsen (16 Nov 2012). Sommer vin - Til den gode sommer. fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sommer-vin-til-den-gode-sommer-605/

Harvard style: Mike Nielsen (2012) Sommer vin - Til den gode sommer. [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sommer-vin-til-den-gode-sommer-605/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mike Nielsen. "Sommer vin - Til den gode sommer." Samling af fag-artikler 16 Nov 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sommer-vin-til-den-gode-sommer-605/>