////

FCBARCA ny fanside der leverer nyheder omkring FC Barcelona

FCBarca.dk er en ny side hvor alle fans fra FC Barcelona mødes. Der bliver leveret friske nyheder om klubben hver dag der holder dig opdateret om klubben. Det er også muligt at følge med i LA liga stillingen og topscorerlisten i la liga der giver dig et indblink i de bedste hold og de mest målfarlige spillere i ligaen. . 

Der er også information angående de nuværrende spillere, som Messi og træneren Guardiola.. Der er også mulighed for at se highlights af kampene hvor FC Barcelona spiller i, hvis nu du får lyst til at se de vigtige begivenheder i en kamp f.eks. målene, chancerne, dommernes kendelser og selvfølgelig andet vigtigt i en kamp.

Der er også et kampprogram med en liste over de kommende kampe over hvem Barca skal møde. Der gives også tidspunkt for hvornår kampene spilles og hvilken kanal de kan ses på så du ikke selv behøver at notere hver eneste kamp ned. Selvfølgelig stårder også hvilke hold Barca skal møde.

Der arbejdes hverdag på at tilføje nye ting til siden, som giver dig bedre mulighed for at forstå klubbens historie, dette kunne være stadionet Camp Nou, ledelsen og de tidligere spillere i klubben. Dette gøres kun for at give dig en bedre oplevelse.

Der bliver også lagt videoer ud på siden hvor der sker vigtige begivenheder, dette kunne være "MESSI - destined to be the best" videoer der er lavet for at fejre en spillers status i klubben.

Efter hver eneste kamp bliver der skrevet en nyhed i, med et referat af kampen.

 

 

 

Baggrund

www.fcbarca.dk 

//

Tags: barcelona, fcbarca, fodbold

Referer denne artikel:

APA style: blerim (30 Mar 2012). FCBARCA ny fanside der leverer nyheder omkring FC Barcelona fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fcbarca-ny-fanside-der-leverer-nyheder-omkring-fc-barcelona-432/

Harvard style: blerim (2012) FCBARCA ny fanside der leverer nyheder omkring FC Barcelona [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fcbarca-ny-fanside-der-leverer-nyheder-omkring-fc-barcelona-432/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: blerim. "FCBARCA ny fanside der leverer nyheder omkring FC Barcelona" Samling af fag-artikler 30 Mar 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fcbarca-ny-fanside-der-leverer-nyheder-omkring-fc-barcelona-432/>