////

Fremtidens dansk fodboldhåb: Viktor Fischer fra Ajax

Har du nogensinde hørt om Viktor Fischer?

Hvis ikke så garanterer jeg dig for, at du indenfor de næste få år har hørt om ham. Grunden til at jeg kan garantere det er ganske simpel. Viktor Fischer har et af danmarks største fodboldtalenter, og derfor er han naturligvis også snart at finde på diverse hjemmeside, magasiner, tv-udsendelse og forhåbenlig snart i fjernsynet når Tv2 eller Dr1 transmitterer de danske landsholdskampe. 

Nu sidder du måske og tænker lidt alá: "Hvis han var så stort et talent, havde vi nok allerede hørt om ham?". Det kan du måske godt have ret i, men læg lige mærke til Viktor Fischers alder. Han er født d. 9. juni og er derfor altså kun lige blevet 18 år. Giv ham lige en chance!

Faktisk er Viktor Fischer så stort et talent, at han allerde har fået sin helt egen nyhedsside, hvor der kun er nyheder om ham. Udover nyheder indeholder siden også en biografi om Viktor Fischer og en side med massere af gode videoer.

Sammen med Christian Eriksen, Lasse Schöne og Nicolai Boilsen spiller Viktor Fischer i den hollandske klub Ajax Amsterdam. Det har han gjort siden juni 2011, og for nyligt rykkede han endelig op på deres førstehold, hvor det efter blot 4 kampe havde lykkedes ham at score to mål.

Han har tidligere spillet i Lyseng IF, AGF og FC Midtjylland. Nu spiller han i Ajax, og sandsynligvis bliver han solgt til en stor klub i en stor liga indenfor nogle få år. Først skal han have lov til at videreudvekle sig i Ajax og på de danske ungdomslandshold.

Baggrund

///

Tags: fodbold, viktor fischer, ajax amsterdam

Referer denne artikel:

APA style: Mikkel (02 Aug 2012). Fremtidens dansk fodboldhåb: Viktor Fischer fra Ajax fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fremtidens-dansk-fodboldhaab-viktor-fischer-fra-ajax-527/

Harvard style: Mikkel (2012) Fremtidens dansk fodboldhåb: Viktor Fischer fra Ajax [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fremtidens-dansk-fodboldhaab-viktor-fischer-fra-ajax-527/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkel. "Fremtidens dansk fodboldhåb: Viktor Fischer fra Ajax" Samling af fag-artikler 02 Aug 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fremtidens-dansk-fodboldhaab-viktor-fischer-fra-ajax-527/>