////

Gør din bilforsikring til en billig bilforsikring

Du har hørt reklamerne før; skift til firma X og spar en masse penge på en billigere bilforsikring. Så spørgsmålet står tilbage; hvis du sparer en masse penge på din bilforsikring bare ved at flytte til et andet firma, hvilket firma sparer du faktisk penge med? Der er en simpel måde at finde ud af det på, og det vil blive gennemgået lige om lidt, men vidste du at der er måder hvor du kan spare en masse penge på din bilforsikring uden at skifte forsikringsselskab?

Til at starte med, så bør du kigge din forsikringspolice igennem. Ja, jeg ved godt at en police til en forsikring, eller noget andet for den sags skyld er røv syg. Men det skal til. Hvad trækkes fra, hvad betaler du, hvad er dine rabatter, og hvad står der ellers? Du bliver nok overrasket over hvad du betaler for uden faktisk at vide det. Ved at gå din bilforsikring igennem, og stille spørgsmålet "har jeg brug for det?", så kan du ca. spare 5% på betalingerne af din bilforsikring.

En af de nemmeste måder at mindske dine betalinger er at øge din selvrisiko. Dit selvrisiko er den del af skaden som du selv skal betale, før forsikringsselskaber vil starte med at betale for skaderne. Normalt er disse værdier meget lavere end de behøver at være. En gennemsnitlig person er bange for at komme i en ulykke og sprænge banken på sin ellers billige bilforsikring. I realiteten er det 98% af alle policer som aldrig bliver udbetalt fordi de fleste ulykker er under selvrisikogrænsen. Du burde sætte noget tid af til at analysere hvor meget du har råd til at betale hvis der skete et større uheld imorgen, og tilpasse din selvrisiko på din bilforsikring. Hvis du kan holde et år uden at komme til skade hvor du skal betale over din selvrisiko, så er der en god chance for at du har sparet nok penge til at betale forskellen i selvrisikoen på bilforsikringen. En gennemsnitsperson kan gøre sin bilforsikring 5% billigere bare ved at gøre dette.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så bør du undersøge om forsikringsselskabet tilbyder andre forsikringer. Hvis de f.eks. også tilbyder indboforsikringer, så giver de typisk også rabat hvis man har flere policer hos dem. Rabatterne kan være ret høje fordi de værdsætter dig som kunde, og kan i den sidste ende gøre din forsikring meget billig.

////

Til sidst, så bør du undersøge hvad andre forsikringsselskaber kan tilbyde dig af billige bilforsikringer. En af de måder forsikringsselskaberne tjener deres penge er ved at tilbyde dig en lav rate til at starte med, og så langsomt øge raterne. Med internettet til rådighed, så kan du nemt indhente mange forskellige tilbud fra mange forskellige forsikringsselskaber.

Baggrund

Tags: bilforsikring, billig bilforsikring, forsikringsselskaber, billig

Referer denne artikel:

APA style: (24 Jan 2010). Gør din bilforsikring til en billig bilforsikring fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-din-bilforsikring-til-en-billig-bilforsikring-49/

Harvard style: (2010) Gør din bilforsikring til en billig bilforsikring [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-din-bilforsikring-til-en-billig-bilforsikring-49/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "Gør din bilforsikring til en billig bilforsikring" /fag-artikler 24 Jan 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-din-bilforsikring-til-en-billig-bilforsikring-49/>

/////////