////

Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven

Hvis du kigger ind i en tilfældig baghave i et parcelhuskvarter i Danmark er der en rigtig god chance for at du ser enten en trampolin eller et fodboldmål.

Efterhånden som webhandel er blevet større og større, er udbudet af fodboldmål til haven vokset støt, og der er i dag rig mulighed for at bringe Danmarks nationalsport ind i baghaven. Udbudet er enormt - både af fodboldmål i en rigtig god kvalitet, men desværre også en masse skrammel som ikke holder.

 

Hvem skal bruge fodboldmålet?

At finde det rette fodboldmål handler først og fremmest om at gøre sig klart hvilket behov man har. En dreng på 14 skyder naturligvis meget hårdere end en dreng på 8 - og det stiller selvsagt helt forskellige krav til kvalitet og holdbarhed.
Er dine børn store, så anbefaler jeg fodboldmål i en kraftig kvalitet. Om det er plast eller stål betyder ikke så meget - så længe kvaliteten er iorden.

 

Buy cheap - buy twice

Spring ikke i fælden som mange før dig, og køb et fodboldmål i byggemarkederne til 2-300 kr. Hverken net eller ramme holder til spil med læderbold, og du ender blot med et par skuffede drenge og med en bunke ubrugeligt skrotmetal.
Et godt fodboldmål koster kan faktisk erhverves helt ned fra ca. 5-600 kr - så køb det rigtige første gang, og spar både penge og en tur på genbrugsstationen.

 

Hvilket materiale?

I dag kan du købe fodboldmål i stål, plast eller træ - og man kan ikke sige at det ene er bedre end det andet. Typisk får du lidt mere for pengene når du køber i stål eller plast - men et mål i træ kan være helt fint.

Rammen på et mål i stål skal være mindst 25mm - er målet i plast mindst det dobbelte. Gerne kraftigere.
Men som nævnt tidligere, så hold dig for øje at fodboldmålets kvalitet matcher behovet.

 

Hvor kan jeg købe?

Fodbold-shoppen.dk har et kæmpe udvalg af gode fodboldmål til haven til de rigtige priser. Fodboldmålene leveres fra dag til dag. Direkte til døren og fragten er gratis!
Derudover er god mulighed for råd og vejledning på telefon dagligt fra kl. 8.00-22.00.

 

God fornøjelse med spillet i haven :)

Baggrund

/////

Tags: fodboldmål, havemål, goal, mål, 7mandsmål

Referer denne artikel:

APA style: Mikkeline Jensen (07 May 2012). Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-finde-det-rigtige-fodboldmaal-til-haven-453/

Harvard style: Mikkeline Jensen (2012) Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-finde-det-rigtige-fodboldmaal-til-haven-453/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkeline Jensen. "Guide til at finde det rigtige fodboldmål til haven" Samling af fag-artikler 07 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-finde-det-rigtige-fodboldmaal-til-haven-453/>