Helbred dig selv med Emotionel Frihedsteknik

Helbred dig selv med Emotionel Frihedsteknik

Akupunktur uden nåle eller akupressur er en helt ny selvhjælpsteknik også kaldet EFT, som alle kan have gavn og glæde af. Børn kan let lære denne teknik og har du problemer med dyr som lider af stress eller har smerter kan du ofte på ret kort tid afhjælpe dette.

Jeg har selv haft hjælp af denne teknik og derfor er det mit ønske at så mange som muligt skal have mulighed for at få tilgang til at lære at bruge denne.

Derfor har jeg skabt en Portal hvor det er muligt at lære denne teknik ganske frit.

Det er en teknik som er blevet udviklet igennem de sidste 20 år og kombinerer den viden som findes indenfor Kinesiologi og NLP og den nyeste videnskab.

Bruce Lipton har vist forbindelsen til det videnskabelige og skrevet adskillige bøger som uddyber dette emne indenfor biologi.

Igennem sine studier har en af de vigtigste opdagelser været at når vi oplever traumer hvilket vil sige et pludseligt chok hvor vi ikke har mulighed for at bevæge os væk, eller forsvare os, fryser oplevelsen fast i vores bevidsthed. Denne fastfrosne oplevelse eller chock, oplever vi derefter som de tanker der bliver ved at køre i ring eller gentage sig selv i en uendelighed.

Oplevelser som vi har gemt på denne måde helt tilbage fra barndommen er det nu muligt at forløse med:

EFT Emotionel Frihedsteknik en teknik hvor man Tapper eller banker på akupunkturpunkter som har samme virkning som almindelig akupunktur og yderligere har vist sig effektiv til at forløse ubalancer på det følelsesmæssige område.

Som før nævnt kan EFT kombineres med de fleste alternative metoder, så er du f.eks mest til Reiki kan du finde en kombination af disse to metoder. Kinesiologi, MetaMedicin, MindMovies, MatrixReimprinting er en form for Timelineterapi kombineret med EFT. Gamle metoder som HO`Oponopono og EFT kan også være ganske virkningsfuld.

Så lider du af Stress, hovedpine smerter eller andet ubehageligt  har du mulighed for at tage ansvar for dit eget velbefindende. Prøv dig frem og se videoinstruktioner og følg nogle af de mange script.

Baggrund

Jeg har en del uddannelser indenfor det alternative kort kan nævnes: Kinesiologi, Healing, Massage, Homøopati, EFT, Matrix Reimprinting, Antroposofisk medicin.

http://www.eft-wellness.com/

Tags: alternativ teknik, EFT, videoinstruksioner, Smerter, Forebyg Stress, sundhed, Antroposofisk medicin

Referer denne artikel:

APA style: wellness (30 May 2011). Helbred dig selv med Emotionel Frihedsteknik fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/helbred-dig-selv-med-emotionel-frihedsteknik-167/

Harvard style: wellness (2011) Helbred dig selv med Emotionel Frihedsteknik [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/helbred-dig-selv-med-emotionel-frihedsteknik-167/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: wellness. "Helbred dig selv med Emotionel Frihedsteknik" Samling af fag-artikler 30 May 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/helbred-dig-selv-med-emotionel-frihedsteknik-167/>