////

Her finder du Kampsportsudstyr

Kom og se vores flotte webbutik med et kæmpe udvalg af kampsportsudstyr.

Du finder træningstøj, fritidstøj, kampsports Gi og dragter hos os.

Vi har Kettlebells og vægtstæger samt en masse andet du kan bruge til at komme i god form.

Vi forhandler følgende brands : Kwon, Kenka, Demon Fightwear, Angel Fightwear, Heshi, Venum, Hayabusa, Unite FightGear, UFC, Danrho, Bad Breed, Firepower, Lutador, Jaco og mange flere.

Jeg startede min shop fordi jeg selv er aktiv kampsports udøver og elsker sporten. Jeg fik så den ide at det kunne være super at samle et kæmpe udvalg af højeste kvalitet varer et sted.

I dag har vi allerede klub aftaler med mange kampsport klubber med mange forskellige stilarter, f.eks MMA (mixed martial arts), Karate, Kickboxing, Muay thai, Taekwondo, Judo og Jiu Jitsu og vi får stadig flere og flere mails fra klubber som vil lave klubaftaler med os, dette er vi super glade for, da det får os til at føle os anerkendte og værdsatte. Så du være i en klub så er i også velkommen til at kontakte os, for at høre hvilket samarbejde vi kan lave sammen.

Vi mål med www.mmagear.dk er at vi kan blive så store at vi kan sponsorer mange pro kæmpere i Danmark indenfor forskellige stilarter, fordi det for ikke er så vigtigt hvilken kampsport folk dyrker, men at de dyrker en. Vi vil også gøre alt for at fremme sporten i Danmark og være gode ambassadør for kampsport.

Skulle du komme ind på www.mmagear.dk og ikke lige finde det du mangler, så kontakt os blot og vi vil gøre alt for at hjælpe.

Baggrund

MMAGEAR fortæller om h/ål med www.mmagear.dk er og hvor vi står i forhold t/t.

///////

Tags: MMA, karate, taekwondo, boksning, muay thai, kampsportsudstyr, kampsport, martialarts.dk, venum, Hayabusa.

Referer denne artikel:

APA style: MMAGEAR (04 Aug 2011). Her finder du Kampsportsudstyr fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-finder-du-kampsportsudstyr-195/

Harvard style: MMAGEAR (2011) Her finder du Kampsportsudstyr [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-finder-du-kampsportsudstyr-195/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: MMAGEAR. "Her finder du Kampsportsudstyr " Samling af fag-artikler 04 Aug 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-finder-du-kampsportsudstyr-195/>