////

iPad på Afbetaling - Lille ydelse = Store muligheder

Vi kender det nok allesammen vi står i Computercity, den lokale computerbutik eller sufer tilbud på internettet, og har forelsket os i Den Nye iPad (iPad 3) – og vil gerne købe den med det samme.

Priserne kan starte fra 4.500 og opefter, hvilket er en stor udskrivning på en gang for os alle.

Men hvad skal vi gøre – skal vi glemme drømmen eller skal vi vælge at spare op i en menneskealder eller skal vi en tur forbi banken for at spørge om lov, for at vi kan få råd til en iPad 3.

Ja, gode råd kan være dyre, men der findes faktisk en mulighed, så du også kan få råd selvom det måske kniber lidt med pengene en gang i mellem – så er der ingen grund til at glemme drømme eller sætte den på standby.

Svaret er: iPad på Billig Afbetaling!

I praksis fungerer det på den måde, at du betaler en lille Fast Månedlig Rate, som du selv bestemmer størrelsen af, som du nu mener at have råd til i din privatøkonomi.

Fordelen ved at købe en iPad på Afbetaling er, at du ikke skal af med et kæmpe beløb på en gang, så kan der også blive råd til andre sjove ting i løbet af måneden som en tur i byen eller en bøf og en god flaske rødvin.

Du vælger selv perioden, du vil betale tilbage over fx 12, 24 eller 36 måneder – vælger du at betale tilbage på 12 måneder, så er det Rentefrit.

Ligemeget hvilken løbetid du vælger, så er det med Nul Udbetaling, så du skal altså ikke have andre penge op af lommen her og nu udover den lille månedlige rate.

///

Afbetaling er blevet en mere og mere populære finansieringsform for os danskere at købe sine varer på fx er det jo blevet ganske normalt at lease sin bil eller leje sine briller eller kontaktlinser.

En af grundene til at det er blevet så populært er, at renten er historisk lav, og konkurrencen mellem forhandlerne er blevet benhård som følge af finanskrisen.

Danskerne gider nok heller ikke mere skulle spare op i en menneskealder for at få råd eller skulle stå skoleret overfor sin bankrådgiver, der måske ligner en konfirmand, for at spørge om et lov.

Så glem du bare alt om tidligere tiders høje renter og gebyrer på Afbetaling, det er blevet andre tider i dag, så du kan i dag opnå en meget fordelagtig aftale, hvis du vælger at købe din iPad 3 på Billig Afbetaling.

Så er du på jagt efter Den Nye iPad – iPad 3, så er det en oplagt mulighed at købe på Afbetaling, hvis du vil have fingerene i den allerede i dag.

God fornøjelse :)

///////

Baggrund

Tags: ipad på afbetaling, billig ipad 3, tablet pc på afbetaling

Referer denne artikel:

APA style: Teleon (07 May 2012). iPad på Afbetaling - Lille ydelse = Store muligheder fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/ipad-paa-afbetaling-lille-ydelse-store-muligheder-436/

Harvard style: Teleon (2012) iPad på Afbetaling - Lille ydelse = Store muligheder [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/ipad-paa-afbetaling-lille-ydelse-store-muligheder-436/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Teleon. "iPad på Afbetaling - Lille ydelse = Store muligheder" Samling af fag-artikler 07 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/ipad-paa-afbetaling-lille-ydelse-store-muligheder-436/>