////

Playstation 4 er blevet lanceret - Få overblikket her

Playstation 4 blev lanceret d. 20. februar i New York under Sonys pressemøde. Det er efterhånden 7 år siden at den seneste Playstation blev lanceret, Playstation 3. Så der var store forventninger til lanceringen af den nye Playstation 4. Pressemødet fandt sted kl. 00 dansk tid, hvilket gjorde at der var mange danskere, der ikke kunne se pressemødet. Jeg var en af dem, der var sent oppe d. 20. februar for at følge med i pressemødet. Jeg vil i denne artikel give dig overblikket over lanceringen af Playstation 4. Både de ting som Sony fortalte om til pressemødet, men også i de ting om Playstation 4, der stadig ikke er offentligtgjørt. 

 

Ifølge Sony selv er Playstation 4 banebrydende og indeholde en masse nye funktioner og optimeringer i forhold til Playstation 3.

 

Hvordan kommer Playstation 4 til at se ud?

En af de ting jeg var rigtig spændt på, var og er hvordan Playstation 4 mon vil komme til at se ud. Til min store skuffelse blev man ikke klogere på pressemødet på hvordan Playstation 4 vil komme til at se ud. Der blev ikke vist det mindste glimt af PS4, så vi må fortsæt vente med tålmodighed.

 

Hurtigere end nogensinde før

Sony lover at Playstation 4 vil være hurtigere end nogensinde før. Når du vil starte et nyt spil eller vil spille videre fra et gemt spil, vil du kunne komme hurtig i gang med spillet. Du vil altså eftersigende slippe for lange og irriterende indlæsningstider.

 

Integration med de sociale medier

Playstation 4 vil kunne integrere med de sociale medier på en ny og anderledes måde. Med Playstation 4 vil det blive muligt at integrere med sociale medier som bl.a. Facebook og Youtube. Det vil være muligt at dele videoer, således at dine venner kan se dine bedste spiløjeblikke. Derudover vil det være muligt at dine venner kan kommentere på dit spil og selv hoppe ind i dit spil ved at transmittere mens du spiller.

 

Interaktion med tablets og smartphones

Sony er uden tvivl klar over, at der er rigtig mange, der ejer en smartphone og / eller en tablet. Derfor vil smartphones og tablets få en stor rolle fremover på konsollen. Smartphones og tablets vil bl.a. kunne bruges til browsing, til at hjælpe i spillet og til at chatte.

 

Hvad kommer PS4 til at koste?

Det er et af de helt store spørgsmål angående Playstation 4. Jeg ville rigtig gerne kunne svare på hvad Playstation 4 kommer til at koste, men det er endnu ikke muligt at give et konkret svar. Sony har ikke givet nogen informationer angående priser. Skal man kigge på hvad de tidligere konsoller fra Sony har kostet, så kan man forvente at Playstation 4 vil koste 3-5000 kr.

 

Hvornår vil det være muligt at købe en PS4?

Sony udtalte i deres pressemøde at Playstation 4 vil kunne købes efter ferien (formentlig sommerferien). Alt tyder altså på at PS4 vil kunne engang til foråret. Man kan hvert fald forvente at Playstation 4 vil blive lanceret inden december, så PS4 vil kunne nå at komme med i julesalget. Playstation 4 vil formentlig først blive lanceret i bl.a. Japan og USA, før den kommer til Danmark og det øvrige Europa.


Læs mere om PS4 og lanceringen her: billig-ps4.dk

 

 

 

 

Baggrund

////

Tags: Playstation 4, Billig Playstation 4, Playstation 4 pris, Playstation 4 lancering

Referer denne artikel:

APA style: Billig-Mode (26 Feb 2013). Playstation 4 er blevet lanceret - Få overblikket her fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/playstation-4-er-blevet-lanceret-faa-overblikket-her-690/

Harvard style: Billig-Mode (2013) Playstation 4 er blevet lanceret - Få overblikket her [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/playstation-4-er-blevet-lanceret-faa-overblikket-her-690/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Billig-Mode. "Playstation 4 er blevet lanceret - Få overblikket her" Samling af fag-artikler 26 Feb 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/playstation-4-er-blevet-lanceret-faa-overblikket-her-690/>