////

Læs mere om den nye iPad 3

Apple er jo som altid gode til at skabe en masse hype om deres nye produktlanceringer, og det samme har gjort sig gældende i forbindelse med lancering af The New iPad også kaldet iPad 3 som opfølger til iPad 2.

Vi kigger nærmere på nyhederne i iPad 3 og på hvordan du kan få fingrene i den uden at skulle betale en bondegård eller skal ned og sprøge om lov i banken.

Apple har givet specifikationerne i iPad 3 ordentligt boost i forhold til forgængeren iPad 2.

iPad 3 er født med en 9,7" Retina skærm med en opløsning på hele (2048x1536), hvulket er en forbedring på hele 44%  i forhold til iPad 2.

Under motorhjelmen finder vi en Dual Core processor mod tidligere Single Core, og derudover finder vi en grafikprocessor med 4 kerner, så der er nok af saft og kraft til at spille spil, streame film og musik, tjekke mails og surfe på internettet.

Derudover er der lynhurtig dataforbindelse med WiFi og 4G - dog skal du bemærke at 4G ikke virker i Danamark, således at du vil køre med 3G.

Kameraet er vokset til 5 Megapixel og du kan samtidig optage 1080p HD-Video med iPad 3.

Så kigger vi alene på de tekniske specifikationer har vi nu at gøre med næste generation af Tablet PC, som konkurrenterne skal forsøge at matche og helst overgå.

Sammenholder vi de tekniske specifiaktioner med det stilrene og lækre design af iPad 3, så er vel nok tale om markedets bedste Tablet PC lige p.t. set ud fra præstationer og design.

Står iPad 3 højt på din ønskeseddel men kniber det med lidt med finanserne, og gider du ikke skulle spare op i en menneskealder, så læs mere her.

Prisen på iPad 3 med 16 GB WiFi starter omkring kr. 4.500, hvilket kan være en stor mundfuld for de fleste.

Derfor kan det være en god idé at overveje at købe iPad 3 med Billig Afbetaling, hvor du betale et lille beløb hver måned.

Fordelen ved at købe iPad 3 på Afbetaling er, at du ikke skal af med hele beløbet på en gang, men kun en lille fast månedlig Rate, som du selv fastsætter ud fra pladsen i din økonomi - så kan det også blive råd til andre sjove ting i hverdagen.

Du bestemmer altså selv løbetiden fx 12, 24 eller 36 måneder - og vælger du at betale tilbage over 12 måneder, så er ret Rentefrit.

Lige meget hvilken løbetid du vælger, så er det med Nul Udbetaling, så du skal ikke have penge op af lommen her og nu.

Det har aldrig været billgere at købe købe på Afbetaling, da finanskrisen har gjort, at renten er historisk lav, og konkurrencen mellem butikkerne er behård.

Så går du og gerne vil have fingre i iPad 3, så skal du måske overveje at købe den på Billig Afbetaling.

God fornøjelse :)

Baggrund

////

Tags: ipad 3 på afbetaling, ipad 3 billig afbetaling, køb ipad 3, billig ipad3

Referer denne artikel:

APA style: Teleon (29 Mar 2012). Læs mere om den nye iPad 3 fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/laes-mere-om-den-nye-ipad-3-431/

Harvard style: Teleon (2012) Læs mere om den nye iPad 3 [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/laes-mere-om-den-nye-ipad-3-431/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Teleon. "Læs mere om den nye iPad 3" Samling af fag-artikler 29 Mar 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/laes-mere-om-den-nye-ipad-3-431/>