////

Mangler du en DJ til dit bryllup?

Er du igang med heftige bryllupsplaner og i denne forbindelse på jagt efter en DJ til bryllup, så kan det betale sig, at lytte med her. 

Når du er på jagt efter en DJ til dit bryllup, så er det yderst vigtigt, at du finder en DJ, der rent faktisk har forstand på hvilken type musik, der skal spilles til bryllupper, da det er sjældent, at et bryllup gavnes af en omgang club music eller lignende.

Det er ydermere også vigtigt, at den valgte DJ er i besiddelse af et musikbibliotek, der rummer den musik I har i tankerne. Det er ikke alle DJs, der har et lige stort musikbibliotek - nogle råder over 5000 sange mens andre er i besiddelse af mere end 30.000 sange. Men blot fordi en DJ er i besiddelse af et stort musikbibliotek, er det ikke ensbetydende med, at han/hun har netop det musik du ønsker, du skal altid forhøre dig om dette.

Den DJ, der gæster dit bryllup er en stor del af selve festen, så derfor er det vigtigt at både du og DJ’en har styr på sine sager. Sørg derfor altid for at afstemme med den valgte DJ, så der ikke opstår forvirringer eller andre problemer under festen. Især hvis I har i tankerne, at der skal være nogle specielle events i løbet af aftenen, så er det en god idé, at DJ’en får dette at vide, da det kan have vanskelige eller pinlige følger. 

Det absolut vigtigste, når du vælger en DJ til bryllup, er dog at du klinger godt sammen med DJ’en, da dette kan indeholde megen planlægning og strukturering, og hvis du ikke føler dig godt tilpas i selskab med denne DJ, kan dette blive en kedelig og svært fordærvende proces, der blot skal overstås, hvilket naturligvis ikke er meningen.

Baggrund

/////

Tags: DJ, DJ til bryllup, Bryllup, Bryllupsdj, Bryllups dj

Referer denne artikel:

APA style: Nicolai Busekist Ohlsen (25 Oct 2012). Mangler du en DJ til dit bryllup? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/mangler-du-en-dj-til-dit-bryllup-576/

Harvard style: Nicolai Busekist Ohlsen (2012) Mangler du en DJ til dit bryllup? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/mangler-du-en-dj-til-dit-bryllup-576/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nicolai Busekist Ohlsen. "Mangler du en DJ til dit bryllup?" Samling af fag-artikler 25 Oct 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/mangler-du-en-dj-til-dit-bryllup-576/>