////

Løbehjul - en dille for ung og gammel

Løbehjulet har i den grad fået en renæssancen, og er i dag en af de absolutte favoritter blandt børn og unge. De seneste år er der sket en meget markant stigning i udvalget af produkter, hvilket betyder at løbehjulet kan bruges til meget mere end transport.

Trickløbehjul
Trickløbehjul er et kæmpe hit blandt drenge i alle aldre. Det er sjovt, udfordrende og børnene kan være sammen om at træne og udvikle tricks. Et trickløbehjul er i dag blevet et godt supplement til rulleskøjter, skateboards og aliveboards. Et trickløbehjul er meget lettere at komme igang på end eksempelvis et skateboard, hviket helt har været medvirkende til dets store popularitet.

Løbehjulet - en aktivitet for hele familien
Løbehjulet er ikke kun for børn. Faktisk er det en super aktivitet som forældre og børn kan være sammen om, og som dine børn vil elske. Tjek fx. dette super smarte løbehjul, som fåes med hjul i mange størrelser. Perfekt til en skøn eftermiddag i parken eller rundt i kvarteret. Løbehjulet af denne type er iøvrigt også særdeles velegnet som transport på hospitaler mv.

Det klassiske løbehjul
Vi tænker måske stadig på det som det gode gamle klassiske løbehjul, men i dag findes de i adskillelige varrianter og priser. I daglig tale kaldes de ofte "løbehjul med store hjul" og dækker over løbehjul med hjul i størrelsen 140 mm og op til ca. 200 mm.
Husk at hjulenes størrelse skal passe til barnets alder og højde. Et par på 5 år vil ofte have mere glæde af et løbehjul med hjul på fx. 144 mm, da afstanden mellem fodplade og asfalt er mindre end på de med de største hjul. Er børnene derimod store - fx. 10+ år, så vil jeg anbefale et løbehjul med mindst 180 mm hjul, da de både passer bedre i størrelsen, men iøvrigt også kan få lidt mere fart på.

Køb løbehjulet online
Ofte er der penge at spare ved at købe online, og der er mange steder at handle.
www.legogsport.dk/løbehjul har mange fine modeller, og både levering og service er i top
www.europlay.dk/løbehjul er en af landets store online butikker med sports- og legeudstyr og har altid et stort udvalg i løbehjul af alle typer.

 

God fornøjelse med at finde det løbehjul som passer lige til dig eller dit barn :)

Baggrund

///

Tags: løbehjul, trickløbehjul, trickscooter

Referer denne artikel:

APA style: Mikkeline Jensen (11 Sep 2012). Løbehjul - en dille for ung og gammel fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjul-en-dille-for-ung-og-gammel-546/

Harvard style: Mikkeline Jensen (2012) Løbehjul - en dille for ung og gammel [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjul-en-dille-for-ung-og-gammel-546/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkeline Jensen. "Løbehjul - en dille for ung og gammel" Samling af fag-artikler 11 Sep 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjul-en-dille-for-ung-og-gammel-546/>