////

Løbehjulet giver barnet motion

Vores børn har brug for god motion. Det anbefales at de bevæger sig minimum 1-2 timer hver dag. Og det gør langt de fleste børn ihvertfald ikke - måske dem som stadigvæk går i børnehave og små klasser. Men når barnet bliver lidt ældre er det somom aktiviteten falder.


Jeg vil godt anbefale at i feks giver et løbehjul til jeres børn, i fødselsdagsgave. Det gjorde jeg selv, og nu er min søn ellers ikke specielt disponeret for at løbe på løbehjul. Nej men jeg tænkte, jeg må finde et stykke legetøj som kan få ham igang. 


Det smukke ved et løbehjul er at de både kan fungere som transport middel, og erstatte cyklen men også til stunts. Det er let at have med alle steder og kan ofte klappes sammen. Stunt og trick løbehjul er derimod stærkere, har små hjul og kan ofte ikke klappes sammen.


Min søn startede med at få et My Hood løbehjul herfra og det var ganske fint i starten. Han kørte på det til og fra skole. Men efterhånden begyndte lysten at falde på lidt flere tricks. Her viste det sig straks, at det købte transport løbehjul ikke var så velegnet til tricks. Det var ganske tydeligt - for det blev smadret i løbet af få dage.


Derfor måtte vi frem med pengepungen og investere i et godt trick løbehjul til ham. Og det har vi slet ikke fortrudt. Han kommer dagligt begejstret ind i køkkenet og fortæller om de tricks han nu har formået at lave sammen med kammeraterne.


De kører på ramperne henne på skolen. Og de er udstyret med masser af sikkerhedsudstyr - så på den vis er jeg tryg nok. Faktisk er jeg bare lykkelig for at bruger sin tid på noget fornuftigt - som giver ham frisk luft og godt kammerat skab.

 

Så herfra kan vi absolut kun sige at når du køber et løbehjul til dit barn - så får du dem igang med at motionere helt automatisk.

 

Baggrund

///

Tags: løbehjul, løbehjul trick, løbehjul gave

Referer denne artikel:

APA style: Mynne (03 Jun 2013). Løbehjulet giver barnet motion fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjulet-giver-barnet-motion-761/

Harvard style: Mynne (2013) Løbehjulet giver barnet motion [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjulet-giver-barnet-motion-761/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mynne. "Løbehjulet giver barnet motion" Samling af fag-artikler 03 Jun 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/loebehjulet-giver-barnet-motion-761/>