////

Aktivt kul

I dagligdagen gør vi ofte brug af de rensende kvaliteter i aktivt kul helt uden at tænke over det Brugen af aktivt kul går meget langt tilbage i tiden, faktisk er den beskrevet så langt tilbage som til de gamle ægyptere, der benyttede kullet til at fjerne lugt og smag fra drikkevand. Aktivt kul beskytter os for eksempel i gasmaske, vandfiltre, luftrensningsanlæg, og selv på skadestuen bruges aktivt kul for at redde folk fra forgiftninger. Her er det aktive kul integreret i moderne industriprodukter, der er udviklet på baggrund af en meget gammel viden om kullets evner.

 

Sort of Coal har udviklet en række produkter til dig og dit hjem, som alle er af håndlavet aktivt kul kaldet Hvidt Kul. Det Hvide Kul er fremstillet efter en gammel japansk, holistisk metode. Sort of Coal's brand og produkter er baseret på denne tradition og dermed en respekt for materialet.

 

F.eks er det muligt at købe Aktivt Kul, som kan bruges i madlavningen. Produktet hedder "Kuro Pouder" og er en eksklusiv og ren kulkvalitet fremstillet af grannåle fra Koreansk rødgran. Kuro Pulveret tilsættes som et naturligt farvestof uden smag i dej til brød, knækbrød, kage og pasta eller til en helsebringende smoothie, som derved får en dramatisk sort farve. Kuro Powder er pakket i praktiske breve og klar til brug.

Et andet rigtigt godt produkt er Kuro Kuben til køleskabet. Kuben er fremstillet af komprimeret Hvidt Kul, som er aktiveret gennem en specialiseret japansk brændingsmetode. Aktivt Kul absorberer gasser og lugte samt skaber et sundt miljø, som får madvarerne til at holde længere. Kuben er aktiv i 1 år. Når det er tid til at udskifte kuben, knuses den og blandes i jorden til gavn for planterne.

 

Lad naturens eget rensende element blive en del af din dagligdag og byd naturen velkommen indenfor.

 

 

 

 

 

Baggrund

Indehaver af webshoppen www.clarashelse.dk som forhandler kvalitetsprodukter af økologisk og naturlig kvalitet. Vi brænder for at udbrede brugen af økologiske/naturlige varer uden parabener, hormonforstyrrende stoffer samt anden kemi i hverdagen. Vi fører alt fra aktivt kul, rengøringsmidler, naturlig kropspleje, natur makeup til super foods og håndlavet brugskunst.

///////

 

 

Tags: helsekost, hudpleje, rengøring, solcreme, hudplejeprodukter, hårpleje, aktivt kul

Referer denne artikel:

APA style: Annika (21 Mar 2011). Aktivt kul fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/aktivt-kul-141/

Harvard style: Annika (2011) Aktivt kul [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/aktivt-kul-141/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Annika. "Aktivt kul " Samling af fag-artikler 21 Mar 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/aktivt-kul-141/>

//////////