////

Arganolie mod strækmærker

SÅDAN PLEJER DU STRÆKMÆRKER MED ARGANOLIE FRA ARGANOLIER.DK

 

På grund af de essentielle fedtsyrer som arganolie fra arganolier.dk indeholder, mindskes synligheden af strækmærker ved behandling med arganolien.

 

Som beskrevet i de andre indlæg omkring hudpleje med argan olie, så tilføres huden nemlig alle de nøvendige stoffer somo sikrer en sund, elastisk og frisk hud.

 

Og efter en fødsel, der som oftes fører strækmærker med sig, kan det ikke være mere aktuelt at udnytte disse egenskaber.

 

Inden 2. trimester bør olien bruges på udsatte områder af huden og fortsætte indtil efter fødslen, hvilket giver den mest optimale forebyggende effekt.

 

Strækmærker er naturlige og kan ikke undgås 100%, men vi garanterer en synlig effekt ved korrekt brug af arganolie mod strækmærker.

SÅDAN FOREBYGGER OG MINDSKER DU STRÆKMÆRKER MED ARGAN OLIE FRA ARGANOLIER.DK

 

Mængden af arganolie afhænger af, hvor stort et område der skal plejes og behandles. Selve plejen tager 3-10 minutter alt efter områdets størrelse.

  1. Start med at dosere en smule arganolie på det ramte område. Hav samtidig en smule olie i håndfladen til at forsyne dine fingerspidser løbende.
  2. Fordel olien ind i huden med store runde bevægelser, så hudens porer fyldes op fra alle vinkler.
  3. Lad olien tørre ind i huden og undgå ligefrem at tørre den af. Selvfølgelig kan du have løstsiddende tøj på, da olien absorberes med god hastighed.
  4. Plejen er herefter færdig. Den kan med fordel gentages 2 gange dagligt, dvs morgen og aften for eksempel.

 

Undgå at efterlade store mængder olie i eventuelle riller i huden, da den så ikke vil kunne absorberes.

Besøg arganolier.dk for at finde det helt rigtige olieprodukt i dag.

Baggrund

Arganolier.dk er en webshop som fa/ganolie og alle former for skønhedsprodukter som har/ af arganolie. Virksomheden er stiftet af en flok /slash;rer som har et stort ønske om at udbrede ken/ de rene og naturlige skønhedsprodukter som rent faktisk har en/ar effekt på udseendet.

/

Tags: Arganolie, argan, olie, strækmærker, arganolier.dk, arganolie.dk

Referer denne artikel:

APA style: Arganolier (22 Jul 2013). Arganolie mod strækmærker fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/arganolie-mod-straekmaerker-781/

Harvard style: Arganolier (2013) Arganolie mod strækmærker [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/arganolie-mod-straekmaerker-781/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Arganolier. "Arganolie mod strækmærker" Samling af fag-artikler 22 Jul 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/arganolie-mod-straekmaerker-781/>