////

At handle på nettet har aldrig været lettere og mere sikkert

Det har aldrig været mere sikkert at handle på nettet end idag. Og det har aldrig være lettere at handle online. Det er vel derfor, at online handlen vækster voldsomt år for år. Både i DK, men også i resten af Europa og verden. 

Men online handlens voldsomme vækst stiller nye krav til firmaer. Især danske virksomheder er hårdt ramt af, at verden bliver mindre og mindre. For i takt med, at Europa er lige om hjørnet, og Asien og Amerika er kommet tæt på, så flytter det en masse handel ud af Danmark. For de danske virksomheder har meget svært ved at konkurrere med de udenlandske. Det skyldes især, at priserne på varerne oftest er lavere i de andre lande. Besparelserne er ofte ret betydelige, men du har samme rettigheder, som hvis du handlede i en dansk webshop.

Dermed er flere og flere begyndt at handle i andre EU lande. Især Tyskland, Sverige og England er blandt de lande, hvor der stor shoppes. Især tøj, bøger, sko og fodtøj, cd´er, dvd film, elektronik, kosmetik, parfume, værktøj, møbler og stole mm er blandt de varegrupper, som der oftest indkøbes i udlandet.

Hvordan danske webshops skal sikre, at handlen foregår i Danmark er svært at sige, men et eller andet skal der gøres, hvis ikke alle danske webshops forlader landet. For det er ganske enkelt blevet umuligt at konkurrere med udlandet, og det koster.

Som forbruger har du aldrig været bedre stillet, og du kan derfor være ligeglad med, hvor firmaet ligger, så længe firmaet overholder gældende regler i EU. Så du kan trygt handle online, men husk at handle i EU, hvis du vil undgå told, moms og gebyre, samt hvis du vil have de bedste rettigheder. 

Baggrund

/////

Tags: nethandel, spar penge, udlandet, online, webshop

Referer denne artikel:

APA style: morten (30 Jul 2012). At handle på nettet har aldrig været lettere og mere sikkert fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-handle-paa-nettet-har-aldrig-vaeret-lettere-og-mere-sikkert-521/

Harvard style: morten (2012) At handle på nettet har aldrig været lettere og mere sikkert [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-handle-paa-nettet-har-aldrig-vaeret-lettere-og-mere-sikkert-521/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: morten. "At handle på nettet har aldrig været lettere og mere sikkert" Samling af fag-artikler 30 Jul 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-handle-paa-nettet-har-aldrig-vaeret-lettere-og-mere-sikkert-521/>