////

Belysning i hjemmet - Er designer lamper en god ide?

Vi går i dag rigtig meget op i, hvordan vores hjem ser ud. Vi skal være sikre på, at møblerne står de rette steder, og vi prøver at køre et stilrent hjem. Så er der nogle, der bare køber, hvad de synes er pænt, og det er vel også en form for sti.

Men et område vi glemmer er altså tit belysninge. I rigtig mange hjem er lamper nedprioriteret. Måske fordi det er svært at finde den rigtige, de er besværlige at sætte op eller? Undskyldningerne er mange, og derfor synes folk, det bare er det nemmeste at ignorere det.

Til sidst ender det med, at man bare finder billige lamper og sætter den op uden overhovedet at overveje, om den passer sammen med ens andre møbler og om belysningen nu også er hyggelig og behagelig. 

Det er bare synd for uanset hvor flotte sofaer og møbler du har, kommer de ikke til sin ret ligeså snart mørket falder bare en lille smule på.

Der er da ikke noget værre end at sidde i en halvmørk stue om aftenen med ganske lidt lys-lys der ovenikøbet ofter er skarpt og koldt.

Det at have en flot lampe gør ikke bare stuen eller køkkenet pænere og mere indbydende at se på. Det gør også noget for hyggen og atmosfæren i selve rummet. Der findes jo masser af muligheder. Det er bare med at lede, og har man problemer, med at finde ud af, hvad der nu er bedst og hvordan belysningen er, findes der gudskelov nogle ekspedienter, der kan rådgive dig.

Til folk der har et mindre bord i hjørnet eventuelt mellem en 2 + 3 personers sofa og måske andre små borde i rummet ville bordlamper være en god idé. Man kan tænde dem om aftenen. De lyser rummet en smule op, men belysningen er knap så skarp, som hvis man have loftslamper.
Der er masser af muligheder for at få en pæn lampe eller flere i sin stue, der giver et behageligt lys og gør rummet hyggeligere at være i.

 

Baggrund

///

Tags: Lamper, bordlamper, loftslamper

Referer denne artikel:

APA style: Charlotte Madsen (29 May 2012). Belysning i hjemmet - Er designer lamper en god ide? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/belysning-i-hjemmet-er-designer-lamper-en-god-ide-476/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Belysning i hjemmet - Er designer lamper en god ide? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/belysning-i-hjemmet-er-designer-lamper-en-god-ide-476/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Belysning i hjemmet - Er designer lamper en god ide?" Samling af fag-artikler 29 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/belysning-i-hjemmet-er-designer-lamper-en-god-ide-476/>