////

Billige Julegaver I God Tid - Slip For Stress & Jag - Køb Dem Nu

Det har altid undret mig hvorfor jeg finder mig selv i køen ved kassen den 23 December med en vognfuld julegaver. År efter år lover jeg mig selv at få købt de julegaver i ordentlig tid så jeg kan fokusere på noget andet og mere behageligt :-)

Det er ikke lykkedes endnu og det ender altid med at en stor del af gaverne skal byttes fordi jeg har taget det første og bedste ned fra hylden og ikke har haft fokus på om det egentlig var den rette ting at købe.

Ikke nok med at det er en befriende følelse at have købt billige julegaver udenfor sæsonen men så sandelig også en opløftende faktor at jeg ikke skal springe livet af mig selv for at nå det i sidste time.

Jeg er så nu i den heldige situation at de alle er i hus her sidst i September og vil gerne anbefale alle at gøre mig kunsten efter. Måske vil det også aflaste alle de stakkels butiksarbejdere der har mere end travlt med at servicere og pakke gaver ind dag ud og dag ind i December.

Jeg tror jeg har sparet omkring 30-40% på mine indkøb og skal ikke tømme kontoen på én gang sidst på året. Nu da jeg endelig har taget mig sammen vil jeg bruge overskuddet på en juleferie sammen med mine nærmeste og nyde tanken om at den stort set er gratis og at jeg kan gå julen i møde med sindsro og overskud. Med ønsket om en fantastisk glædelig jul til alle og et tip til et keep it simple fif der er nem at imødekomme.

Baggrund

En mand der elsker julen, men ogs&/e vil have tid og penge til at nyde den :-) - For en gangs skyld.

////

Tags: julegaver, billige julegaver, juleaften, julegaver online, tag

Referer denne artikel:

APA style: Online Handel (24 Sep 2011). Billige Julegaver I God Tid - Slip For Stress & Jag - Køb Dem Nu fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-julegaver-i-god-tid-slip-for-stress-jag-koeb-dem-nu-228/

Harvard style: Online Handel (2011) Billige Julegaver I God Tid - Slip For Stress & Jag - Køb Dem Nu [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-julegaver-i-god-tid-slip-for-stress-jag-koeb-dem-nu-228/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Online Handel. "Billige Julegaver I God Tid - Slip For Stress & Jag - Køb Dem Nu" Samling af fag-artikler 24 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-julegaver-i-god-tid-slip-for-stress-jag-koeb-dem-nu-228/>