////

Coaching er effektivt imod Stress

Har du det sådan at du bare ikke kan nå de ting du sætter dig for? Eller virker de ting du skal nå nærmest uoverkommelige?
Sådanne symptomer sammenholdt med en konstant følelse i stil med et pres man måske ikke engang selv er bevidst om at man skaber, kunne meget vel være stress symptomer.

Du skal dog ikke konstatere en diagnose hvis du har det sådan, for det kunne såmænd også passe på så meget andet, eksempelvis depression.
Med stresscoaching vil du opleve en anderledes måde at angribe din stress, og stresscoachen vil guide og støtte dig til at blive bedre til stresshåndtering i hverdagen. Ikke alene vil dette hjælpe dig til bedre at kunne håndtere den stress du bliver udsat for, men det vil også efterlade dig med redskaber til at forebygge stress.

Igennem bevidstgørelse af din måde at organisere dine opgaver, og hvordan du prioriterer dem vil du opdage hvor det er du presser dig selv til stress og derved lettere kunne eliminere en masse stress fra dit liv.

En stresscoach vil blidt skubbe din opmærksomhed i retning af de steder hvor du skaber stress, det vil normalt være din prioritering af opgaver, dine forventninger og derved søge at genoprette eller skabe en harmonisk arbejdsrutine hvor du både når så meget du kan, og er positiv omkring det samtidigt.

Kort og godt, vil stresscoaching hjælpe dig til at få en bedre organiseret hverdag med ro og overskud til livet.
Stressbehandling og stresscoaching er et godt match, fordi selve naturen ved coaching er mest udforskende og spørgende, og når man først får fremskridt igennem coaching er det fordi man selv ændrer sig eller sin holdning, og derved er den vigtigste faktor i sin egen helbredelse.

Baggrund

JannoDL er identisk med Janno Dam/n, og på www.janno.dk/ skriver jeg om coaching iblandt andre/>Coaching er efter min opfattelse et endog meget stærkt redskab til personl/g, og på min side finder du meget mere viden om coaching, samt hypnose, ryge/re emner der har fanget min interesse.

Tags: coaching, stresscoaching, stresshåndtering, forebyg stress

Referer denne artikel:

APA style: JannoDL (18 Apr 2010). Coaching er effektivt imod Stress fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/coaching-er-effektivt-imod-stress-67/

Harvard style: JannoDL (2010) Coaching er effektivt imod Stress [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/coaching-er-effektivt-imod-stress-67/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: JannoDL. "Coaching er effektivt imod Stress" Samling af fag-artikler 18 Apr 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/coaching-er-effektivt-imod-stress-67/>