////

Danmarks (måske) største udvalg af kontorstole

Kontormøbelbranchen har længe været præget af standardiserede produkter, som er blevet solgt på gode priser og smart design. Inventarland har i år lanceret tre helt nye kontorstole-serier, specielt fremstillet til mænd og kvinder, der har behov for lidt ud over det sædvanlige.

Det lyder måske som en fortærsket kliché, der ikke lader sig gøre i praksis, men ikke desto mindre fylder kontormøbelkæden Inventarland nu alle fem butikker med tre ny serier af ”skræddersyede” kontorstole, der skal skabe øget arbejdsglæde hos den enkelte bruger.

Konsekvenserne af at sidde i en kontorstol, som ikke passer, kan i bedste fald være muskelømhed - i værste fald, kroniske rygproblemer og alvorlige ledsmerter. At sidde på en forkert kontorstol, reducerer tilmed den overordnede arbejdspræstation.

Alle har ret til at sidde godt

Hos kontormøbelkæden Inventarland har man i mange år levet efter devicen "Alle har ret til at sidde godt". Derfor har man altid sørget for at have et bredt udvalg af kontorstole med mange forskellige funktioner, som kan tilpasses den enkelte bruger.

I foråret 2011 lancerede Inventarland intet mindre end tre helt nye stoleserier på det danske marked: Atria-serien til folk, som er enten for høje eller lave til at benytte standardstole. XL-stole til de af os, der har lidt ekstra på sidebenene og derfor har behov for en ekstra bred og stærk stol, og Orto-serien, som er til folk, der lider af rygproblemer og/eller nakkesmerter.

Betal lidt ekstra og spar penge

De nye stole er en smule dyrere end standard kontorstole på grund af ekstra indstillingsmuligheder og særlige specifikationer. Priserne på specialstolene mere end retfærdiggør sig dog ved bl.a. at tilbyde følgende fordele:

  • Reducerer behovet for løbende at udskifte standard kontorstole – Specialstole repræsenterer en langsigtet omkostningsbesparelse.
  • Brugeren føler sig bedre tilpas og vil dermed være i stand til at arbejde mere effektivt.
  • Specialstole fordrer korrekte arbejdsstillinger, hvilket mindsker sandsynligheden for sygefravær som følge af dårlig ryg etc.
  • Sundheds- og sikkerhedskrav til dine medarbejdere, er opfyldt.

Baggrund

Dansk møbelkæde med butikker/landet. Har solgt møbler og inventar til danske virksomheder og private /30 år. Læs mere på Inventarland.dk

//

Tags: kontorindretning, kontorstole, kontormøbler, kontorinventar, inventarland

Referer denne artikel:

APA style: Inventarland (08 Jun 2011). Danmarks (måske) største udvalg af kontorstole fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-maaske-stoerste-udvalg-af-kontorstole-169/

Harvard style: Inventarland (2011) Danmarks (måske) største udvalg af kontorstole [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-maaske-stoerste-udvalg-af-kontorstole-169/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Inventarland. "Danmarks (måske) største udvalg af kontorstole" Samling af fag-artikler 08 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-maaske-stoerste-udvalg-af-kontorstole-169/>