////

Din autoforhandler af Toyota og Renault - Arne Stubbe Automobiler A/S

Arne Stubbe Automobiler A/S har været omkring siden 1954 og er forhandler af Toyota og Renault biler, deres målsætning er at have verdens mest tilfredse kunder. Dette prøver de at opnå ved det arbejde der bliver lagt i at hjælpe dig på vej med at handle en ny bil, råd og vejledning eller blot at få din nuværende bil serviceret. Arne Stubbe Automobiler har butikker liggende i Ballerup og Roskilde.

Hvis du er på udkig efter en ny bil, og er usikker på hvilken du skal vælge, så kan du booke en prøvetur i en af de mange modeller som står på udstillingen, dette vil også gøre det letterer for dig at beslutte dig om lige præcis den slags bil er noget for dig. Du har selvfølgelig også mulighed for at købe en brugt bil, og ikke blot bare købe en ny.

Butikkerne tilbyder også flere forskellige services, hvor medarbejderne altid vil stå klar til at hjælpe dig bedst muligt, om du er på udkig efter en ny eller brugt bil, eller om du skal have din bil over hos pladeværkstedet, så vil de altid sørge for den bedst mulige service for dig.

Hos pladeværkstedet og skadecenteret i begge butikker, kan du få hjælp til din bil, hvis du har været ude for et uheld eller den har fået buler på anden vis. Det gør ingen forskel hvilket mærke din bil har, og medarbejderne hjælper dig også med din skadsanmeldelse hvis du har brug for det. Mens din bil er til reparation kan du få en lånebil udleveret indtil din egen er færdig.

Reparationer af bilerne hos Arne Stubbe bliver udført så de opfylder bilfabrikkernes forskrifter. De bruger den nyeste teknologi og har specialuddannede pladesmede, som kan rette din skadet bil op, så når den er færdig, så ser den så god som ny ud.

På auto værkstedet kan du komme ind med din bil og få lavet dit normale service eftersyn eller få lavet småreparationer af din bil. Arne Stubbes medarbejdere tilbyder også at gennemgå hele din bil, og rengøre den ind- og udvendig, lakforsegling og reparation og meget mere. Hvilket vil gøre at når du sætter dig ind i bilen og tager den første tur, at den føles som en ny.  

Baggrund

Arne Stubbe Automobiler A/S er forhandl/ og Renault, og du finder deres butikker i Ballerup og i Roskilde. Her fi/ service fra medarbejderne og de kan hurtigt hjælpe dig med de pro/ventuelt skulle have.

Tags: auto værksted, skadecenter, pladeværksted

Referer denne artikel:

APA style: Mikkel (24 Oct 2013). Din autoforhandler af Toyota og Renault - Arne Stubbe Automobiler A/S fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/din-autoforhandler-af-toyota-og-renault-arne-stubbe-automobiler-as-863/

Harvard style: Mikkel (2013) Din autoforhandler af Toyota og Renault - Arne Stubbe Automobiler A/S [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/din-autoforhandler-af-toyota-og-renault-arne-stubbe-automobiler-as-863/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkel. "Din autoforhandler af Toyota og Renault - Arne Stubbe Automobiler A/S" Samling af fag-artikler 24 Oct 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/din-autoforhandler-af-toyota-og-renault-arne-stubbe-automobiler-as-863/>