El cigaretter godt eller skidt for os ryger

Har du prøvet de nye El cigaretter

Som ryger er man et jaget folkefærd i den vestlige verden. I New York er det ikke tilladt at ryge nogen steder offentligt. For to år siden blev det forbudt ved lov at ryge i parker og andre offentlige steder. Den stadig voksende hetz mod rygere gør produkter som el-cigaretter til rygernes bedste alternativ mod ikkeryger lovgivningen.

El-cigaretter er en elektroniske smøger, som producerer nikotin fyldt damp, der ikke fylder omgivelserne med afbrændt tobaksrøg. El-cigaretter fungerer ved at man indsætter et nikotin filter som cigaretten kan udvinde damp af. Denne damp fungere som en cigaret, men uden den almindelige cigarets kemiske tilsætningsstoffer.

Opfindelsen er et smart alternativ til en almindelig tobakscigaret. Det er tilladt at ryge el-cigaretter alle steder. Om man er på rejse med offentlig transport, eller besøgende på et hospital, kan man benytte sin el-cigaret. Produktet giver rygeren mulighed for at stille sin nikotintrang i alle mulige sammenhænge og er derfor et oplagt valg for en ryger som befinder sig i en røgfri kontekst. Oftest har rygere store problemer ved at undvære den daglige nikotin på lange flyrejser, men med el-cigaretter bliver det muligt for rygeren at få stillet sin nikotintrang på flyet.

En sådan praktisk opfindelse kommer ikke kun rygerne til gode. Ikke-rygere kan nyde de røgfrie omgivelser, selvom der bliver røget el-cigaretter.  Disse cigaretter lugter ikke som almindelige cigaretter. Dette skyldes bl.a. at el-cigaretter producerer damp og ikke røg. En el cigaret fungerer udelukkende ved at fordampe nikotin. Selvom dette produkt er et forholdsvist nyt produkt, bliver det stadig mere og mere populært. Ikke kun fordi at el-cigaretter er praktiske, men også fordi at de er mindre skadelige for vore omgivelser.

At ryge nikotin fyldt damp er stadig vanedannende, så derfor vil det ikke være korrekt at kalde produktet for et sundhedsmæssigt alternativ. –Dog kan produktet nedsætte forbruget af unødvendige tilsætningsstoffer og derved gøre det lettere for en ryger at overveje et rygestop.

Hjælp til rygestop med el cigaretter

Flere og flere som overvejer rygestop, tager det første skridt ved at anskaffe sig el-cigaretter. Med disse cigaretter bliver det lettere at stoppe, da de mindsker forbruget af tobak og tilsætningsstoffer. Ved at bruge e cigaret startsæt holdes vanen i live med et ”bedre” alternativ som gør det nemmere at omvende et rodfast vanemønster. At lave om på sine rygevaner er et godt skridt på vej mod et fuldstændigt rygestop og et bedre helbred.

Baggrund

Mit navn er Bo. Jeg er ret ny inden l skrivning, men har mod på en masse mere...
Jeg skriver priom helse.

Tags: El cigaret, El cigaretter, E cigaret, E cigaret med nikotin, elektroniske cigaretter

Referer denne artikel:

APA style: Bullie (10 Aug 2013). El cigaretter godt eller skidt for os ryger fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/el-cigaretter-godt-eller-skidt-for-os-ryger-796/

Harvard style: Bullie (2013) El cigaretter godt eller skidt for os ryger [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/el-cigaretter-godt-eller-skidt-for-os-ryger-796/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Bullie. "El cigaretter godt eller skidt for os ryger" Samling af fag-artikler 10 Aug 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/el-cigaretter-godt-eller-skidt-for-os-ryger-796/>