////

Er acne laserbehandling effektivt?

Mænd of kvinder lider af acne. Du kan altid støde ind i en person som har røde bumser i hele ansiget når du er ude og købe ind. Der er faktisk nogle mennesker som ikke engang vil gå udenfor hvis de har fremtrædende acne. PÅ grund af den hyppige forekomst af acne, er der mange kure på markedet, men der er mange der foretrækker en hurtig behandling, så som laserbenhandling af acne. 

Klinikker bruger idag to typer af acne laserbehandling. Den første er ved hjælpe af en diode laserbehandling, den anden er puls farvestof laserbehandling. Begge behandlinger er blevet brugt og har været effektive på patienterne. En ting er dog at den ene form for behandling måske virker på en patient, men ikke en anden.

patienter som har valgt at gennemgå acne laserbehandling har oplevet en væsentlig reduktion i deres acne på 37%. Dette var et resultat af et enkelt besøg på klinikken. Efterfølgende besøg øgede procenten for reduktionen af deres acne. Det tredje besøg viser en 85% reduktion, hvilket er en meget pænt tal. Nogle patienter som har reageret positivt på behandlingen har oplevet en eliminering af acne efter fire eller fem måneder. Nogle har følt en minimal bivirkning, så som en mindre hævelse. Disse bivirkninger forsvinder dog hurtigt bagefter.

Man kan betragte acne laserbehandling som en behandling der kontinuerligt udvikler sig. Dem som ønsker en øjeblikkelig virkning har valgt acne laserbehandling, og de fleste siger at laserbehandlingen var meget effektiv til at fjerne acne. Bivirkningerne er yderligere minimale hvis man sammenligner med antibiotika.

En god klinik der udfører acne laserbehandling bør være den primære fokus når man vil gennemgå behandlingen. Indledningsvist skal din hud undersøges af en læge. Dette er meget vigtigt, da man uden konsultationen ikke vil kunne lave det rigtige behandlingsforløb.

Efter lægen har fastlagt den første behandling så bør det siges at solen bør blive undgået. Eksponering i sollys bør også være begrænset. Dette er fordi når huden er solbrun, så vil effekten ikke være lige så effektiv. Begrænsningen af sollys skal vare flere uger.

Under behandlingsforløbet skal kroppen være fri for kemikalier så som creme og makeup. Disse kemikalier blokerer og hæmmer laserbehandlingen i at være effektiv.

Behandlingen involverer at huden bliver eksponeret for lys. På grund af dette så skal man have en kølende gele påført. Denne gele sørger for at huden ikke brænder imens laserbehandlingen står på.

Nogle mennesker er typisk bange for at g/klinisk behandling fordi de forbinder med den slags procedurer med sme/ dette ikke tilfældet med laserbehandling af acne,/te patienter sagde at de ikke følte nogen smert under hele processen.

Hver session hos lægen er ikke særlig lang, taget i betragtning at hver laserbehandling tager mindre end en time. Det kommer også an på hvor slem acne udbruddet er.

Acne laserbehandling er generelt en effektiv og hurtig form for behandling af acne.

Baggrund

Tags: laserbehandling, acne, bumser

Referer denne artikel:

//////////

APA style: (24 Jan 2010). Er acne laserbehandling effektivt? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-acne-laserbehandling-effektivt-55/

Harvard style: (2010) Er acne laserbehandling effektivt? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-acne-laserbehandling-effektivt-55/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "Er acne laserbehandling effektivt?" Samling af fag-artikler 24 Jan 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-acne-laserbehandling-effektivt-55/>