Er du Vild Med Bryllup, så se Danmarks nye Bryllupsportal

Hvis du er i gang med at planlægge et bryllup, så er der kommet en ny hjemmeside, som på mange måder kan gøre det endnu sjovere at forberede den store dag.

Vildmedbryllup.dk er en hjemmeside der har hentet sin inspiration i udlandet fra de allerbedste bryllupshjemmesider, og vil inspirerere dig til at få et flottere og billigere bryllup.

PÅ siden kan du finde en lang række værktøjer. Du kan blandt andet downloade brudevalsen eller få tilbud på den festmusik du skal bruge til selve dagen.

Desuden har vi Danmarks største galleri med

  • brudekjoler
  • vielsesringe
  • bryllupskager
  • invitationer
  • brudehår
  • tøj til gommen

Og meget andet.

Budget værktøj

Hvis du logger dig ind på vildmedbryllup, så finder du 2 ekstra værktøjer. Det ene er vores budget værktøj. Det giver dig mulighed for hele tiden at holde styr på hvor meget har du brugt og hvor meget kommer brylluppet til at koste.

Vi har gættet os til de forskellige udgifter og du kan så selv rette til efter hvad de faktiske bryllupsudgifter bliver.

Todo listen

Det andet værktøj er vores todo liste. Den giver dig et overblik over 43 vigtige ting som du skal huske. 

Det kan være ting som morgengaven, bryllupstransport, bryllupsrejsen og mange andre ting som nogle gange smutter i farten. Husk på at dagen kommer hurtgiere end man regner med det.

Bryllupsforum

Vores bryllupsforum er stedet hvor du kan spørge om alt og dele din viden med os andre. Vi vil gerne høre om dine udfordringer med planlægningen, og alt det andet som du går og tænker på.

Til sidst vil vi ønske dig et kæmpe tillykke med den store dag. Husk at planlægningen er lige så sjov som selve dagen, som iøvrigt er ovre meget hurtigere end man ønsker det

Baggrund

Casper Grønbjerg er ejer aryllup.dk og en række andre danske og udelandske hjemmesid

Tags: bryllup, bryllupsforum, bryllupsværktøjer, festmusik, download brudevals

Referer denne artikel:

APA style: Casper Gronbjerg (23 Feb 2012). Er du Vild Med Bryllup, så se Danmarks nye Bryllupsportal fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-du-vild-med-bryllup-saa-se-danmarks-nye-bryllupsportal-392/

Harvard style: Casper Gronbjerg (2012) Er du Vild Med Bryllup, så se Danmarks nye Bryllupsportal [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-du-vild-med-bryllup-saa-se-danmarks-nye-bryllupsportal-392/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Casper Gronbjerg. "Er du Vild Med Bryllup, så se Danmarks nye Bryllupsportal" Samling af fag-artikler 23 Feb 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-du-vild-med-bryllup-saa-se-danmarks-nye-bryllupsportal-392/>