////

Er en Bus til Berlin sagen?

Tyskland er et skønt land, der byder på mange seværdigheder og oplevelser, og så er vi så heldige at Tyskland er vores nabo. Det tager kun få timer at køre til Tyskland, og mange tager i påsken og om sommeren på ferie til Tyskland.

Deres historie går langt tilbage og byder på både skønne, fascinerende og skræmmende begivenheder.

Overvejer man at tage på ferie til Tyskland, men har ikke lige bil, eller ønsker man ikke at bruge tusindvis af kroner på brændstof og båd, findes der jo også en mulighed for rejse med bus.

Busrejser er en skøn og billig måde at rejse på. Man får mødt en masse mennekser og man får slappet af på turen til og fra Tyskland.

Berlin er blandt én af de byer, der er værd at besøge i Tyskland, og er også den mest populære turistby. Udover at være Tysklands hovedstad er Berlin også kendt for at være en farverig og festlig by med et skønt natteliv, som mange unge som gamle nyder godt af.

Derudover er Berlin også for de kultur- og historieinteresserede mennesker, og de kan blandt andet se de gamle ruiner af Berlinermuren, der indtil 1989 i mange år havde opdelt Tyskland i øst og i vest.

Adskillige bus- og togselskaber tilbyder også en masse pakkerejser til Berlin, Hamburg og andre byer i Tyskland, hvor både overnatning og guide kan være med i prisen.

Du frygter måske nu, at du ville skulle sidde i en varm og proppet bus i timevis, men i dag er busserne så moderne at komforten er i top. Der er god benplads, aircondtion, solfilm på ruderne og tit og ofte også underholdning i form af en sjov guide eller TV.

Så er pengene små eller gider du bare ikke at bruge for mange penge på selv at køre, så er en busrejse til et land somTyskland eller andre lande i det hele taget en god mulighed. Det er billigt, behageligt og sjovt.

Baggrund

///

Tags: Busrejser, Berlin, Busture

Referer denne artikel:

APA style: Charlotte Madsen (15 Jun 2012). Er en Bus til Berlin sagen? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-en-bus-til-berlin-sagen-492/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Er en Bus til Berlin sagen? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-en-bus-til-berlin-sagen-492/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Er en Bus til Berlin sagen?" Samling af fag-artikler 15 Jun 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-en-bus-til-berlin-sagen-492/>