////

Motorcykel tur planlægning og og overførsel til motorcykel GPS

Motorcykel turen skal være en oplevelse fra start hjemme, til du når din destination og til du er hjemme igen. 

Mange motorcyklister kender problemet med at finde en spændende motorcykel aktivitet som de har lyst til at køre til. og næste udfordring er så at planlægge en mc tur på de små snørklede veje - netop de veje som motorcyklisterne foretrækker.

For at motorcykel turen skal blive god, er der nogle ting som skal være opfyldt. Turen skal foregå på små veje uden alt for meget trafik, og gerne med masser af fede mc sving. Derudover skal det være en ny og spændende vej. 

Ved at du planlægger turen hjemmefra og planlægge at turen kommer ud på de små veje, bliver det en rigtig motorcykel tur. En god mc tur omfatter ikke kun selve destinationen - men hele turen fra man starte hjemme og til man er hjemme igen.

Det er nu ikke længere noget problem, da Tourstart har gjort det nemt at finde en motorcykel aktivitet og samtidig planlægge en spændende mc tur til og fra destinationen. Det skal nævnes at Tourstart er en gratis web side for motorcyklister - og samtidig er det et fælles mødested for motorcyklister med henblik på at udveksle mc ture og erfaringer.

På Tourstart er det gjort nemt. Du går ind på "Aktivitet" og finder netop den aktivitet du har lyst til at deltage i. Herefter kan du planlægge turen i "Drive" med udgangspunkt i hvor du bor. Du skal så blot fastlægge ruten, og klikke på "overfør til GPS" så kommer turen helt automatisk over på din GPS. 

Mange motorcyklister har ikke en motorcykel GPS. Og hvad så? -det er ikke noget problem. Vi har taget højde for dette, så du kan godt bruge en helt almindelig Garmin, TomTom eller Navigon GPS. 

Baggrund

www.tourstat.org er en web side for motorcyklister hvor det er muligt/n god mc tur, planlægge en motorcykel tur og overføre den til e/den kan man finde aktuelle træf, åbent hus og andre motorcykel aktivit/

Tags: Motorcykel tur, motorcykel, motorcykel aktivitet, mc tur

Referer denne artikel:

APA style: Motorcyklisten (17 Nov 2012). Motorcykel tur planlægning og og overførsel til motorcykel GPS fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-og-og-overfoersel-til-motorcykel-gps-606/

Harvard style: Motorcyklisten (2012) Motorcykel tur planlægning og og overførsel til motorcykel GPS [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-og-og-overfoersel-til-motorcykel-gps-606/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Motorcyklisten. "Motorcykel tur planlægning og og overførsel til motorcykel GPS" Samling af fag-artikler 17 Nov 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-og-og-overfoersel-til-motorcykel-gps-606/>