////

Skal du snart på camping?

Skal du snart på kanotur, eller planlægger ud en længere tur sydpå med telt? Så er der nogle ting, der skal huskes, inden du tager afsted. Er man først taget afsted, kan man ikke lige smutte hjem efter det glemte, så lav altid en tjekliste.

Her er en liste over de vigtigste ting, man skal have med:

- Telt: Gerne i god kvalitet og afprøv det INDEN du tager afsted.

- Soveposer og liggeunderlag: Husk at tage højde for klimaet i skal til og temperaturforholdene når i vælger sovepose.

- Lejrudstyr: Gasblus og kogegrej er uundværligt.

- Engangsgrill: Skal i eksempelvis på kanotur, er det smart, da mange af overnatningsstederne ikke har grill.

- Minikøleskab eller køleboks: Skal du på kanotur er der nok ikke plads til et minikøleskab i kanoen, men i hvert fald er en køleboks uundværlig.

- Langtidsholdbar mad: Pulverkartoffelmos, dåsemad osv. Bliver man nødt til at have med, hvis ikke man har et minikøleskab.

- Vanddunke og masser af vand.

- Campingstole, campingbord: Har man plads til det, er det rart at have med.

- Service. Bestik, krus og tallerkner må man heller ikke mangle. Gerne i plastik, da det kan være besværligt at vaske op.

- Spil: Kortspil, brætspil hvis vejret er dårligt.

- Te, instant kaffe, kakaopulver sukker og mælkepulver.

- Regntøj og badetøj. Vejret er ikke altid forudsigeligt.

- Varmt tøj: Det kan være koldt om aftenen-selv om sommeren.

- Førstehjælpskasse, hvis nogen nu skulle komme til skade.

 

Husker du disse ting, bør du være godt rustet til en campingtur eller kanotur. Husk at der i en kano er begrænset plads, så lad være med at pakke 10 sæt regntøj og 5 sæt badetøj. Tag kun det mest nødvendige med. Alle tingene kan du finde i en campingbutik eller i et stort varehus. Du kan også gå på internettet og søge efter fritidsudstyr eller campingudstyr, og du vil finde en masse gode og bilige steder at handle det nødvendige.

 

Baggrund

///

Tags: Vvs, Fritid, Hjem

Referer denne artikel:

APA style: Charlotte Madsen (31 May 2012). Skal du snart på camping? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-du-snart-paa-camping-480/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Skal du snart på camping? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-du-snart-paa-camping-480/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Skal du snart på camping?" Samling af fag-artikler 31 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/skal-du-snart-paa-camping-480/>