////

Familie sammenhold i ferien

Hvor kender vi det alt for godt! Sommerferien er lige om hjørnet og alle vennerne er stukket af til sydens sol! Hvor skal ferien gå hen i år, tænker man samtidig med at man er trykket af økonomien.

Ovenstående tanker er blot nogle, som flyver igennem mange danskers hoveder lige for tiden. Mange har også en begrænsning på, hvor man kan tillade sig at rejse hen, da vi danskere passer bedre på vores penge efter finanskrisens indtog.  Alle vil jo gerne på sommerferie og alle vil gerne give det bedste til familien og sørge for at alle får en fantastisk ferie og gerne, hvor man i fællesskab kan opleve ferien.

Men hvis økonomien ikke rækker til de store sydlige himmelstrøgsrejser, hvor kan man så tage hen?

Her kommer camping i billedet. Denne ferieform er endnu ikke så udbredt at dette vil være et første valg, når man overvejer en børnevenlig ferie – desværre. Sandheden er nemlig en anden. Rigtig mange campingpladser i Danmark har i dag alt i legeredskaber og generel underholdning til børnene. Det fantastiske ved denne ferieform er også at man møder andre familier og dermed møder børnene også andre børn lynhurtigt.

Når man opholder sig på en campingplads vil man opleve en atmosfære, som oser af familiehygge og en ”lev livet” stemning. Her er også noget for alle, hvad enten man ønsker at dele sine private historier med nabo-campisten eller hellere vil holde sig for sig selv. En ting er dog fælles for det hele – børnene vil lynhurtigt få nye venner. De fleste campingpladser er i dag opdelt i områder, således forældre kan holde øje med deres børn det meste af tiden. Dette giver en stor tryghed, når man er på campingferie og det er derfor meget nemmere at slappe af.

Camping er naturligvis ikke kun for campister. Familier der ønsker at opleve den samme atmosfære, som dem der ejer en campingvogn har også mulighed for at blande sig. Mange campingpladser har opstillet en lang række luksushytter som ofte har plads til 6 personer eller mere. Her vil hele familien kunne bo på samme vilkår, som de almindelige campister. Forskellen er dog at man i hytten har alt, hvad man behøver i en feriebolig.

Mange hytter har i dag eget køkken, bad og toilet, TV, Wi-Fi internet og naturligvis almindelige senge til de voksne.

Så uanset om man ønsker at bo i en campingvogn, telt eller hytte er der mulighed for at få en fantastisk ferie, hvor det er muligt at pleje familie sammenholdet – og endda ti en fornuftig pris.

Baggrund

///

Tags: camping, campingferie, hytter

Referer denne artikel:

APA style: ReneP (13 May 2011). Familie sammenhold i ferien fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/familie-sammenhold-i-ferien-159/

Harvard style: ReneP (2011) Familie sammenhold i ferien [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/familie-sammenhold-i-ferien-159/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: ReneP. "Familie sammenhold i ferien" Samling af fag-artikler 13 May 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/familie-sammenhold-i-ferien-159/>