////

Fodboldrejse til FC Barcelona

Byen Barcelona er et besøg værd i sig selv. Klubben Barcelona er værd at rejse langt for at opleve i aktion. Hvorfor ikke kombinere de to ting og vælge en fodboldrejse til den spændende by ved Middelhavet? Ankom fredag middag og tag flyveren hjem igen søndag inden aften.

Bestil en pakkerejse hjemmefra med billet, hotel og fly eller book en billet til kampen direkte på klubbens hjemmeside og flyv derned med et lavprisselskab. Hvilken løsning du vil vælge er meget afhængig af, hvor garvet du er udi rejser.

Brug lørdag aften på en fantastisk oplevelse på et af verdens bedste stadions og oplev samtidig en storby med seværdigheder, shopping muligheder og fantastiske spisesteder.

Alt sammen kun 2½ times flyvetur fra Danmark og med flybilletter, der ikke længere afskrækker mange.

Ankommer du dagen inden, så find La Rambla og snus rundt i dette fantastiske område med spændende butikker og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Lørdag skal du naturligvis varme op til kampen. Det kan næppe gøres bedre end ved at besøge museet, der ligger ved siden af Camp Nou. Her kan du se en lang række pokaler, spillertrøjer og andet guf for fodboldinteresserede. Der ligger naturligvis også en butik, hvor der kan købes alt merchandise om FC Barcelona og hovedsponsoren Nike. Man kan da ikke tage på stadion uden minimum en trøje! Du kan naturligvis også få dit eget navn på trøjen, hvis det ønskes. Forhør dig om, hvor de lokale fans mødes og find et godt sted at lade op til kampen. Det er helt klart en stor del af oplevelsen at være omgivet af alle de mange fans og sammen drage mod stadion inden kampstart.

 

Efter kampen skal du se, om ikke du kan følge efter de lokale hen og forhåbentlig fejre sejren.

Søndagen kan bruges på lidt sightseeing eller på at besøge nogle af byens mange seværdigheder inden turen går mod lufthavnen – forhåbentlig en stor oplevelse rigere.

 

Baggrund

///

Tags: fodboldrejser, fodbold, billetter

Referer denne artikel:

APA style: KarlK (10 Sep 2013). Fodboldrejse til FC Barcelona fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fodboldrejse-til-fc-barcelona-816/

Harvard style: KarlK (2013) Fodboldrejse til FC Barcelona [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fodboldrejse-til-fc-barcelona-816/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: KarlK. "Fodboldrejse til FC Barcelona" Samling af fag-artikler 10 Sep 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fodboldrejse-til-fc-barcelona-816/>