Et krydstogt er et minde for livet

Har du været på Island eller Færøerne før? Begge lande er kendte for deres smukke natur og gæstefrie befolkning, som er med til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Skibet M/S Norrona sejler fra havnen i Hirtshals til både Island og Færøerne. Mens kaptajnen styrer skibet med kurs mod destinationen, kan du nyde livet om bord. Du kan blandt andet nyde de lækre restauranter og den store tax free shop, hvor du kan købe proviant til jeres ferie på Island eller Færøerne.

Fordele ved at tage på et krydstogt

  • Du kan slappe af ombord, så du kommer udhvilet frem ved ankomst
  • Du har mulighed for at købe billige varer i tax free shoppen
  • Du kan nyde de lækre retter i restauranterne
  • Du kan nyde den smukke udsigt fra bådens dæk

Læs mere om et krydstogt HER.

Om Island
Island er en perle. Den smukke ø byder på en mageløs natur med både vulkaner, gejsere og smukke vandfald. Udover de mange naturoplevelser, så byder Island også på et spændende byliv og unik kultur.

Man ser ofte billeder i blade og i tv-udsendelser om Islands smukke natur og billederne snyder ikke. Derfor er der hvert år mange danskere, der pakker kufferten og besøge det unikke land. Når man kommer frem til Island kan det være en udfordring at finde ud af, hvad man skal bruge tiden på. Derfor er det en god ide at man hjemmefra gør sig klar over, hvilke ting man vælge at opleve på sin rejse til Island.

Hos Smyril Line er der erfarne rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at prioritere din tid og dit budget, så du bruger din ferie på de aller bedste oplevelser.

Om Færøerne
I Nordatlanten finder du også Færøerne, som flot rejser og mageløst rejser sig op af vandet. Den farverige natur og flinke befolkning tager glædeligt i mod dig, når du går af færgen og lander på Færøsk grund. Eller skulle man sige dansk grund. Færøerne er nemlig en skøn del af Danmark med et delvist selvstyre.

Selvom Færøerne indeholder mange spændende oplevelser, så er der langt fra turistet. Det Færøske folk har formået af beholde charmen ved deres unikke land, selvom turisterne for længst har fået øjnene op for denne lille perle, som minder så meget om Danmark og alligevel slet ikke.

Smyril Line sejler fra Hirtshals til både Island og Færøerne. Virksomheden har siden 1982 specialiseret sig i krydstogter, færgetransport og fragtsejlads på Nordatlanten.

Oplev et ægte Vinking Cruise:
www.smyrilline.dk/viking-cruise-til-island-og-faeroeerne-16043.aspx

Baggrund

Min store passion for at rejse har og min familie mange steder hen i verden.

Tags: Krydstogt, Cruise, Sejl til Island, Rejse til Færøerne

Referer denne artikel:

APA style: Travel (13 Sep 2012). Et krydstogt er et minde for livet fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-krydstogt-er-et-minde-for-livet-547/

Harvard style: Travel (2012) Et krydstogt er et minde for livet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-krydstogt-er-et-minde-for-livet-547/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Travel. "Et krydstogt er et minde for livet" Samling af fag-artikler 13 Sep 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-krydstogt-er-et-minde-for-livet-547/>