////

Ferielejligheder i Alanya - en god investering

Historisk set har det altid været en god investering at investere i ejendomme eller grundstykker. De seneste års krise på boligmarkedet, ikke bare herhjemme, men også i udlandet, har dog lagt en dæmper på lysten til at investere i ejendomme.

I Tyrkiet har udviklingen dog været vendt i snart et års tid, og priserne er allerede for opadgående. Det er derfor nu man skal med på vognen, hvis man vil gøre et godt køb, uanset om du køber med investering eller egen anvendelse for øje.

Hos boligalanya.dk har vi mange års erfaring i at handle med ferieboliger i Tyrkiet, nærmere bestemt boliger i Alanya.
Fra vores kontor i Danmark formidler vi kontakten mellem danske kunder, og vores samarbejdspartner i Alanya - en førende, dansk mægler, som har solgt boliger i Alanya igennem de sidste 10 år.

Du er derfor sikret kontakt med danskere hele vejen gennem et købsforløb, hvilket giver en stor tryghed for vores kunder.

Vi vægter højt at kunne præsentere et bredt udvalg af ferieboliger, hvad enten du søger en lejlighed, en penthouse eller en villa. Vi har altid masser af gode tilbud, i alle prisklasser og for enhver smag.

Når din interesse er blevet konkret hjælper vi gerne med at arrangere en besigtigelsestur til Alanya, så du kan komme ned og opleve boligerne med egne øjne, hvilket altid vil være noget andet end at se nogle få billeder på computeren.

Vores mæglerkontor i Alanya, hjælper herefter med alting, og sørger for at alle formaliteter omkring et evt. køb bliver gennemført så hurtigt og effektivt som muligt.

Kig ind på boligalanya.dk og start søgningen efter din drømmebolig i Tyrkiet i dag.

Baggrund

Boligalanya.dk formidler salg af feriebolig/t fra vores kontor i Danmark. Vi samarbejder med en af de førende, danske mæglere/som har mange års erfaring med handel af boliger i Alanya.

/

Tags: feriebolig tyrkiet, ferielejlighed tyrkiet, bolig alanya

Referer denne artikel:

APA style: Morten Bach Jensen (24 Sep 2012). Ferielejligheder i Alanya - en god investering fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/ferielejligheder-i-alanya-en-god-investering-553/

Harvard style: Morten Bach Jensen (2012) Ferielejligheder i Alanya - en god investering [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/ferielejligheder-i-alanya-en-god-investering-553/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Morten Bach Jensen. "Ferielejligheder i Alanya - en god investering" Samling af fag-artikler 24 Sep 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/ferielejligheder-i-alanya-en-god-investering-553/>