////

Rejs og uddan dig samtidig!

Mange unge mennesker tager efter deres ungdomsuddannelse et sabbatår for at finde ud af hvad de vil, men i den grad også for at slappe af.
Sabbatår er noget, vi sjældent senere hen for mulighed for at tage på grund af karriere, børn, familie, økonomi osv. og derfor, er det da noget, man skal udnytte bedst muligt.

Desværre er der mange unge mennesker, der spilder deres sabbatår. Enten så laver de ingenting, eller også har de et kedeligt job, som de ikke får særligt meget ud af.

Næh, man bør tage ud og opleve verden og lære lidt om livet.

I dag er der mange steder, der tilbyder unge mennesker grupperejser med coaching for øje til lækre og eksotiske lande, hvor man ikke blot ser en masse skøn kultur men man møder også en masse nye venskaber. Mange venskaber kan man have resten af sit liv, og bare det er værd at tage med.

Men udover at rejse og være på eventyrrig ferie sammen med andre unge, er der også muligheder for at forbedre ens personlige kompetencer og lære mere om sig selv.

Coaching rejser i udlandet er i dag blevet populært- og med god grund. De fleste kommer hjem mere afklaret, med større selvtillig og mere energi efter at have modtaget coaching undervisning i udlandet

Den oplevelse, man får ud af det og det man lærer derfra vil gøre én meget bedre rustet til at foretage valg i fremtiden både hvad det angår uddannelse men også hvad et angår arbejde og personlige liv.

Hvem ved. Det kan være, at man bliver så glad for at rejse og glad for at møde nye mennesker, at man vælger et studie i udlandet. At tage sin uddannelse i udlandet er altid godt at have stående på Cvet, da man ved at studere i udlandet tit og ofte kan byde på andre kvalifikationer end andre kan herhjemme, og man har bevist at man er selvstændig ved at tage på egen hånd til et fremmed land og bo og læse.

Baggrund

///

Tags: højskole, rejser, coaching

Referer denne artikel:

APA style: Charlotte Madsen (29 May 2012). Rejs og uddan dig samtidig! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejs-og-uddan-dig-samtidig-477/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Rejs og uddan dig samtidig! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejs-og-uddan-dig-samtidig-477/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Rejs og uddan dig samtidig!" Samling af fag-artikler 29 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejs-og-uddan-dig-samtidig-477/>