////

Sådan får du den bedste ferie i Spanien

Der er en hel masse destinationer du kan vælge i mellem, hvis turen går sydpå til Spanien. Det solbeskinnede land tilbyder en lang række meget forskellige former for ferie. Vi har listet et par af dem her.

De fleste forbinder Spanien med Costa del Sol, grissefester og Simon Spies. Desværre er det et noget begrænset billede af et land, der rummer nærmest uendelige muligheder for rejselystne danskere.

Storby-ferie

Spanien er meget mere end sol og strand, og kan sagtens byde på storby-ferier der kan konkurrere med Europas øvrige storbyer. Madrid og Barcelona tilbyder begge unikke, og endda meget forskellige oplevelser. Madrid er i sin egenskab af hovedstad fyldt med indtagende og imponerende statslige bygninger. Barcelona er mere sprælsk og rebelsk, og rummer en lang række fremragende museer.

Fodbold-ferie

Spanien er om nogen et fodbold-galt folkefærd. Derfor er det oplagt at kombinere en eventuel storby-ferie med en fodboldkamp. Madrid og Barcelona huser to af Europas, og verdens, bedste klubhold; Real Madrid og FC Barcelona. Men Spanien er rig på gode fodboldklubber, og en fodbold-rundrejse bør inkludere byer som Valencia, Bilbao og A Coruña.

Sports-ferie

Hører du til typen af turister, der gerne vil være aktiv og røre dig på din ferie, rummer Spanien også en lang række muligheder for dig. Det mest kendte sted for rekreation med sport for øje er givetvis det berømte Club La Santa på Lanzarote. Det er et yndet feriemål, hvis man ønsker at dyrke motion og holde et eventuelt vægttab ved lige under ferien.

Vandretur i Spanien

Den Iberiske halvø byder på mange spektakulere vandre muligheder. Mest kendt af alle, er måske Caminoen. Den ældgamle pilgrimsrute fra Pamplona til Santiago de Compostella oplevede en sand renæssance med dr2-programmet "Bertelsen på Caminoen". Den smukke rute byder på enorm skønhed og mental genopbygning. Det er en fantasktisk mulighed for at koble fra al den stress og jag mange oplever i hverdagen.

 

Spanien er som beskrevet et meget alsidigt land, og der gemmer sig helt sikkert en rejse der passer til netop dig!

 

Baggrund

Viivaa er en sundhedsportal for dig der ønsker en personlig og professionel vejledning. Viivaa–teamet har tilknyttet højtuddannede specialister inden for medicin, human-ernæring, human-fysiologi, sociologi, psykologi, samt fysio- og ergoterapeuter, kostvejledere, sygeplejersker og kliniske diætister. Vi tager udgangspunkt i "det hele menneske" når vi fokuserer på sundhed.

Viivaa - sundhed tilpasset dig///

Tags: Rejse, Spanien, Ferie

Referer denne artikel:

APA style: Michael (09 Mar 2012). Sådan får du den bedste ferie i Spanien fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-den-bedste-ferie-i-spanien-408/

Harvard style: Michael (2012) Sådan får du den bedste ferie i Spanien [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-den-bedste-ferie-i-spanien-408/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Michael. "Sådan får du den bedste ferie i Spanien" Samling af fag-artikler 09 Mar 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-den-bedste-ferie-i-spanien-408/>