////

Motorcykel tur planlægning for tomtom rider gps

Det er velkendt at motorcyklister er interesseret i at køre på de små veje som går gennem naturskønne områder, og som har mange sving. Det er nu nemmere end nogensinde før at komme ud at køre på disse veje, da der er et online rute planlægnigsværktøj specifikt lavet til alle som har en TomTom Rider så de nemt kan planlæggeen mc tur.

Jeg formoder at mange andre motorcyklister end mig har prøvet at køre en motorcykel tur uden først at planlægge ruten, og så tage beslutningerne undervejs på ruten, hvor der skal drejes til højre og hvor der skal drejes til venstre. Dette giver selvfølgelig mulighed for nogle gode oplevelser, men er ikke optimal for at undgå at vende rundt, eller komme ud på grusveje samt planlægge hvornår man er hjemme igen.

Netop derfor har Tourstart udviklet et værktøj til ruteplanlægning, hvor alle motorcyklister kan planlægge ruten og med et enkelt klik få turen lagt over på en TomTom Rider gps. Rute planen starter med at finde en destination som passer til dine ønsker. Herefter skal der blot klikkes et par gange på kortet for at finde de snoede veje som er i området, og som du har lyst til at køre på. Hermed er ruten planlagt, og du skal kun klikke på ”Download til TomTom” for at få ruten over på din gps.

Uanset hvor erfaren du er med en gps, er det meget nemt at lave og overføre en rute fra start til en TomTom Rider. Det er nemt, da Tourstart har gennem udviklingen gjort komplicerede funktioner simple, så mc ruten overføres via TomTomHOME.

Straks ruten er overført er det blot at finde ruten på din gps, og starte motorcyklen og komme ud at køre. Det er muligt at have indbygget samtaleanlæg i hjelmen, så du kan høre kommandoer fra gps’en når du skal dreje til højre og hvornår du skal drejet til venstre. Hermed kan du koncentrere dig om at køre mc turen, og sikkerheden er også helt i top, da du ikke behøver kigge på din gps for at finde ud af hvornår du skal dreje. 

////

Baggrund

www.tourstat.org er en web side for motorcyklister hvor det er muligt at finde en god mc tur, planlægge en motorcykel tur og overføre den til en GPS. Desuden kan man finde aktuelle træf, åbent hus og andre motorcykel aktiviteter.

Tourstart har desuden udviklen en iPhone app med navigation.

Tags: motorcykel tur, motorcykel rute, rute planlægning, motorcykel

Referer denne artikel:

APA style: Motorcyklisten (10 Feb 2014). Motorcykel tur planlægning for tomtom rider gps fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-for-tomtom-rider-gps-911/

Harvard style: Motorcyklisten (2014) [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-for-tomtom-r/1/ Accessed 08 Jan 2020

////////

MLA style: Motorcyklisten. "Motorcykel tur planlægning for tomtom rider gps" Samling af fag-artikler 10 Feb 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/motorcykel-tur-planlaegning-for-tomtom-rider-gps-911/>