////

Et Ukompliceret Business Intelligence program

Har du en mellem eller en mindre virksomhed med begrænsede midler og ressourcer? Mange af vores danske virksomheder er ikke særligt store, men de er dygtige, unikke og helt klart værd at bevare.

De bliver dog ofte bremset, da de tit og ofte ikke får samme muligheder som de store virksomheder, rent og skær på grund af kapital og arbejdskraft.

Business Intelligence er nogle styresystemer, som hjælper dig og din virksomhed med at analysere data og bruge det på en fornuftig måde til at målrette salg og lære af sine eventuelle fejl.


Det er dog ikke lige altid nemt at bruge visse BI-styresystemer, da de er yderst avancerede og man næsten skal være IT-ekspert for at kunne få det til at fungere ordenligt.

Selvom disse programmer er effektive og gode, er det svært for en helt almindelig medarbejder at sætte sig ind i og lære at bruge, uden at skulle igennem en masse kurser først. En masse dyre og tidskrævende kurser oveni investeringen i programmet fra starten af.


Derfor er der nu blevet lavet tillægsprogrammer der fungerer som BI, men som er langt mere brugervenligt at bruge.

Power Pivot er et godt eksempel på et sådan program, og så er det tilmed gratis. Det er et fantastisk værktøj, der fungerer i og sammen med det kendte og gode Microsoft Excel 2010.

Det er er et program der laver hurtig manipulation af store datasæt og kan både integrere og analysere data. Det giver den lille virksomhed et meget større indblik i deres forretning, og dermed er der større chance for, at de træffer de rigtige og bedre beslutninger, der sikrer deres virksomhed fremgang og vækst.

Alt sammen i et program, som de fleste i forvejen kender og er trygge ved. Microsoft Office Excel.

Så prøv det, og se om ikke du kan få gavn af det!

Baggrund

///

Tags: Power Pivot, Business intelligence, BI

Referer denne artikel:

APA style: Charlotte Madsen (11 Jul 2012). Et Ukompliceret Business Intelligence program fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-ukompliceret-business-intelligence-program-508/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Et Ukompliceret Business Intelligence program [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-ukompliceret-business-intelligence-program-508/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Et Ukompliceret Business Intelligence program" Samling af fag-artikler 11 Jul 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/et-ukompliceret-business-intelligence-program-508/>