Sievi Roller Sikkerhedssko - samme snøresystem som de bedste Tour de France cykelryttere bruger

Sievi Roller - samme snøresystem som de bedste Tour de France cykelryttere bruger.

Sievi har, som en af de første producenter af sikkerhedssko, indført Boa Teknologi.

Boa Teknologi er en patenteret snørebåndsmekanisme som har været kendt en del år indenfor sportens verden. Du tager skoen på, drejer på rullen og din sko sidder perfekt fast. Ligeså nemt får du skoen af. Løft rullen og skoen bliver løs igen.

Boa Teknologi (eller ideen om Boa) kom til verden i 1998, opfundet af Gary Hammerslag, da han havde problemer med at trække så hårdt i snørebåndende som var nødvendigt for at hans snowboardstøvler sad som de skulle. Han mente det var muligt at gøre det bedre.

Det lykkedes i allerhøjeste grad og det blev meget bedre.

Han arbejdede med prototyper af lukkesystemet i flere år og det var først i 2001 de første snowboardstøvler var klar med et ”dreje-basseret” lukkesystem.

Siden dengang har Boa Teknologi vokset fra at være en ide som blev delt af nogle få visionære mennesker stuvet sammen i et lille kontor på Lincoln Avenue i Steamboat Springs, Colorado, til et multinationalt selskab i Denver, Colorado.

I dag er der næsten 6 millionerodtøj med Boa snøresystem som går, cykler, løber eller ride planeten, og nu også på Sievi Roller sikkerhedssko.

Dette antal omfatter nogle af de dygtigste, elitesportsfolk, der har sluttet sig til Boa revolutionen og de har stor succes med den præcise pasform og komfort deres fodtøj leverer.

Over 100 professionelle cykelryttere har valgt Boa snøre system, herunder Tour de France ryttere som Andy og Frank Schleck, Carlos Sastre og Fabian Cancellara.

Boa snøre systemet er designet til at løse en lang liste af de mangler som traditionelle lukkesystemer såsom almindelige snørebånd, velcro lukning, skralder og spænder har.

 • Handske-lignende Fit. Boa snøre System giver brugerdefineret komfort med fordelt tryk så der ikke er nogen trykpunkter.
 • Micro-indstillingsmuligheder. Boa tilbyder uendelige grader af finjustering.
 • On-the-Fly. Få nem én-hånd justering ved at dreje på Boa rullen.
 • Hurtig. Hurtig på. Hurtig af. Boa sparer tid, når det er sekunderne der tæller eller bare skal ind og ud af døren.
 • Sikker. Når først låst på plads, er der ingen løse snørebånd og den kraftige men alligevel fleksible lukning giver den ideelle grad af fleksibilitet.
 • Nem at rengøre.
 • Det er meget simpelt.

Sievi Roller sikkerhedssko drager stor nytte af denne fantastiske opfindelse.

Derudover har Sievi Roller en række andre fantastiske egenskaber:

 • Metalfri Komposit tåhætte og komposit tekstil sømværn som er let og elastisk.
 • 3D-dry formateriale som har gode åndbare egenskaber, suveræn komfort og er slidstærkt.
 • Sievi MultiComfort, vattering i pløsen og i skaftet der giver øget komfort.
 • Overdelen af Sievi Roller sikkerhedssko er af slidstærkt læder af høj kvalitet. I siderne er der vandafvisende tekstilmateriale som forbedrer åndbarheden.
 • Flere egenskaber kan ses på SuperSko.dk.

 

Alt i alt en fantastisk smart komfortabel sikkerhedssko som Sievi har fremstillet. Kan varmt anbefales til de danske fødder!

Baggrund

Tags: Sievi, Sievi Roller, sikkerhedssko, sko, Boa, Tour de France, supersko, supersko.dk

Referer denne artikel:

APA style: Brian Christensen (08 Jul 2011). Sievi Roller Sikkerhedssko - samme snøresystem som de bedste Tour de France cykelryttere bruger fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-roller-sikkerhedssko-samme-snoeresystem-som-de-bedste-tour-de-france-cykelryttere-bruger-180/

Harvard style: Brian Christensen (2011) Sievi Roller Sikkerhedssko - samme snøresystem som de bedste Tour de France cykelryttere bruger [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-roller-sikkerhedssko-samme-snoeresystem-som-de-bedste-tour-de-france-cykelryttere-bruger-180/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Brian Christensen. "Sievi Roller Sikkerhedssko - samme snøresystem som de bedste Tour de France cykelryttere bruger" Samling af fag-artikler 08 Jul 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-roller-sikkerhedssko-samme-snoeresystem-som-de-bedste-tour-de-france-cykelryttere-bruger-180/>